|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
Yapılan anlaşmalar sonrası yerleşim ve iskana kapatılmıştır.1974 te donmuş bir yerdir.eski adiyla varosha yeni adiyla k.maras'ta bulunan oteller ve kumarhaneler yuzunden bir zamanlar akdeniz'in las vegas'i denmektedir.
denizi altin kumdan olup rum muteahhitler plajlara dokmek icin misir'dan col kumu getirtmistir. hatta bu oteller bosaltildiktan sonra rezervasyon defterlerinin 2000 li yillara , golden sands otelinde 2015 yilina kadar ingiliz kraliyet ailesi tarafindan doldurulmus oldugu gorulmustur. bolge komutaninin yalancisiyim ![]() çoğu binaların içlerinde ayakkabı, terlik, kültablası vb. gibi yaşamsal malzemeler duruyor. bir sokak ötedeki toyota bayiisi, levhası ve kepenkleri ile adeta faal gibi. karşısındaki oyuncakçı yanındaki taxi durağı ve çaprazındaki alfa romeo bayii ile sanki hayat devam ediyor burada. fotolar... palm beach ![]() By peace1747 at 2011-06-01 ![]() By peace1747 at 2011-06-01 eski hali ![]() By peace1747 at 2011-06-01 ![]() By peace1747 at 2011-06-01 bir dükkan ![]() By peace1747 at 2011-06-01 kurşun delikleri ![]() By peace1747 at 2011-06-01 terk edilmiş araçlar ![]() ![]() ![]()
__________________________________ Son Düzenleyen peace; 01-06-2011 19:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
bazı fotolar açılmıyor:S
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Sonlardaki fotoğraflar açılmıyor mükemmel gözüküyor yahu.
Araçlar falanda duruyor ? birde bayilerin fotoğraflarını koyarmısınız ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
imageshack den yükledim giriş yapmanız gerek fotoları görebilmeniz için sanırım.bulabildiğim fotoları koyarım tekrar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Paylaşım için teşekkürler ..
403 forbidden giriş yaptığım halde göremedim (terkedilmiş araçları) __________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
güzel Paylasım tessekurler ..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
bende gezmiştim barda daha masa üzerinde viski bardakları duruyodu, alfa romeo lar vardı sıfır galerinin içinde üzerine beton felan düşmüştü . binaların yarısı var yarısı yok mermi yemekten heryerlerı delik deşikti. 2015 rezervasyonlu dünyanın ilk 7 yıldızlı oteliydi içinde som altından olması lazım. ürpertici biyer direk vur emri olan bi bölge.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
böyle güzel bir yerin kaderine terk edilmesi cok üzücü.neden anlaşılmıyor bu bölge üzerinde,bilgisi olan varmı?
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 307&307-100
|
ben 20 gün kaldım ordu evinde. o kadar çok kurşun izi yok duvarlarda çünkü büyük bir çatışma olmadan halk teslim etmiş şehri. kumarhanelerin otellerin kasaları hala duruyor her yıl BM ekibi kasaları kontrol edip sayıyorlar. şehir çok büyük bir yağmalamaya maruz kalmış. bende de baya resim var ama internet ortamında paylaşmamam söylendi
zaten resim çekmekte yasak askerler heme uyarıya yanına geliyor.şehrin girişindeki kilise halen bakımları devam ediyor rumlar tarafından. kraliyet ailesinin oteli yağmalanmamış tek bina halen askerleri koruyormuş. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Bir garip oldum resmen. Yazık günah, 1974 nasılmış, şimdi hayat devam etseydi kimbilir ne halde olurdu.
Askerdeki ağaca selam vermekten farksız bir olay __________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
çok merak ettim o fotoğrafları.Buraya turistik gezi imkanı yok dimi ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
bu hayalet şehir muhabbetlerine bende hastayım baya bi araştırma yapmıştım dünyada böyle yerler var bu yere şu an girilip gezilebiliyormu nasıl bi durumda hala askermi var başında biraz detaylı bilgi varmı acaba
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
bildiğim miami ya
çok güzelmiş..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 307&307-100
|
ilk nizamiyede sizi kıbrıs askerleri karşılıyor. sivil vatandaşlar kesinlikle giremez. içeri gezmenin imkanı yok şuan. içeride UN askerleri sürekli nöbet tutuyor. orduevine gelince türk askeri nizamiyesi var.
şehrin içinde orduevine gidebilmek için düzenlenmiş yol var yürüyerek geçmek geçiş esnasında arabadan inmek kesinlikle yasak. her yıl BM komisyonu şehri kontrol ediyor aynı zamanda ordu evinin komutanı şehrinde güvenlik subayı olarak sürekli şehri kontrol ediyorlar. ama dinlediğim kadarıyla şehrin içinde anlatılanlardan hiçbirşey kalmamış tamamen yağmalanmış şehir. insanlar kasa hazine bulmak için binalarda kırmadık duvar seramik cam bırakmamış. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
guzel bır yere benzıyor gıdıp gormek var ama yasak bolge
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
arabaların falan duruyo olması yeter görmek çok isterdim hiç bozmadan bu şekilde açsalar gezmeye müze gibi ne güzel olurdu
bu tür hayalet şehirleri merak edenler varsa ben bi ara baya girişmiştim hepsi birbirinden enteresan ![]() Hayalet Kent Hikayeleri |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: vectra b/508sw
|
biraz araştırdım, görenler bayağı etkilenmiş. tekrar Kıbrıs'a gidersem uzaktanda olsa görmek isterim. bu linktede resimler var
52 Pictures From The Abandoned City Of Varosha In Famagusta, Cyprus | djmick: V2 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|