Seneler önce Reebok ın ürettiği Shaq basketbol ayakkabılarını ebayde bulduğumda halen alıp kullanıyorum adamın hastasıyım üretilen ayakkabılarınında..Efsane...
REEBOK Pump SHAQ Shaquille vintage trainers UK10 retro | eBay
Printable View
Seneler önce Reebok ın ürettiği Shaq basketbol ayakkabılarını ebayde bulduğumda halen alıp kullanıyorum adamın hastasıyım üretilen ayakkabılarınında..Efsane...
REEBOK Pump SHAQ Shaquille vintage trainers UK10 retro | eBay
2000 lerin başlarında bu adamı izlemek ne büyük keyifti...
Gece kalkıp M. Tyson'ın bi de lakers'ın maçlarını izlemeye hiç üşenmezdik...
Spor tarihinde bir döneme damgasını vuran nadir oyunculardan biri...
Yolu açık solsun :d
Hem iyi, hemde komik adam. :)
Seviyorum Shaq'ı.
Bahtı açık olsun.
efsane yaa dansı falan harbiden bir benzeri yok gelmezde uzun zaman ...
Basketbol denilince aklima gelen ilk 3 isimden biriydi cok severdim hem sempatik hemde yardim severdi yolun acik olsun cin :)
efsane shaq :)
onun gibisi gelmez herhalde daha , sadece fizik kullanarak neler yapıyordu inanılmaz bi adam :heyoo:
Ben SPACE JAM ile basketbol merakından sonra izlerken ORLANDO MAGİC sever olmuştum zaten iki favorim vardı birisi BULLS birisi MAGİC di.
Bir süre sonra zaten Kazaam ıda izlemiştim oradanda hatırlıyorumdur :)
bi jordan bide shaq bunlar nba in efsana isimleri.yerleri hiç bir şekilde dolmaz.özliycez kendisini.
ayni zamanda belki de nba'in en cok hirplalanan basketbolcularindan biriydi.
başkalarina yapilsa sportmenlik dışı olcak faullere her maç defalarca maruz kalirdi shaq. üstüne üstlük faul bile çalınmazdi kimi zaman. hack-a-shaq dediler , yıllarca tekme tokat dövdüler adamı resmen..
gerçekten bir efsane bundan sonrakı hayatında basarılar
milli futbol takımı maç yapsa ve yenilse hiç üzülmem niye 2 gol daha yemediler bile derim hatta bu adamla büyüdük resmen nba 2004 de hala durur canım sıkıldıkca açar açar oynarım 2006 da hele daha bi ayımsı daha 10 dk evel açdım nostalji yaptım oyunda bile nasıl yaptılarsa ayı yavrusun kobe ile carptım sallandı sallandı kobeye hucum faulu yaptırdı ama genede dusmedi yere gercekden Sevimli bir Dev allah yolunu acık etsin
bir aralarda amerikan guresine sarmısdı big showla maç yapmısdı ??
Hatırlıyorum 2002de 2003'te falan kalkıp gece bu adamına maçlarını izlerdim.2.30 gibi verirlerdi.Erkenden yatardım gece kalkar izlerdim.Eğlenceliydi.Yolu açık olsun.
kopuk herif all-starların neşe kaynagı adam yanında karsısında oynayanlar cok sanslı (toslarsa pek sans olmaz ama :D ) mehmetlede güzel eğlenmişti yazık ilk allstarında :D