07 09 1986 yanı 25 yasındayım :) ben bu sorunun aynısını eskı aracımda yasadım ona dayanarak emın konustum :) sende sakın yanlıs anlama benı nolur :)
Printable View
07 09 1986 yanı 25 yasındayım :) ben bu sorunun aynısını eskı aracımda yasadım ona dayanarak emın konustum :) sende sakın yanlıs anlama benı nolur :)
ben anlatamadım sanırım sana ufuk sen dedınkı kulaklar kopmuştur..bende diyorumki üst kulak koparsa içindeki saplama kırılır araba vibrasyonlu çalışır içi zarıldar.alt kulak sanzıman kulagının içi koparsa motor çok oynar ama sanzıman yerınden kaymaz..bu adamın sanzımanı kaymış yerinden..kulak kopunca araba kendını ileri atmaz onurun dediği şekilde anlatabıldımmı?maşş bu arada 16 yaşından beri 106ya biniyorsun süper valla bayaa bi 106 ya sahip olmuşsundur bi ara nostaljı babıında araclarının resımlerını yollarmısın bana merak ettım eskı 106 resimlerini görmek mutlu edıyor benı..
yaw arkadas kusura bakma ama sen kımsın senın derdın ne ? gel bi ara sefaköye yemek yıelım muhabbet ederım arabanı gorerım.. orcunlar geldı gıttıı bak ne guzel sende gelsene :)
sna hemde resımlerı gosterıyım o zamanlar dijital yoktu :)