96 makyajı öncesi 106
Printable View
96 makyajı öncesi 106
skodaa favorit derim gerçekten cok az yakıyor gidişi de iyi rahat da
Renault R 9 Spring 1995 Model 5.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
R9 larda uygun fiyatlıymış 94-95 model spring falan bulunabilir
tüplü e21 3.15 - 3.16 falanda bakılabilir?
Lada samara 1.5 tek kapı 2.vites 120 goruyor eşşek gibi yuk taşır parçası ucuz bence bu paraya en ıyı arac samara
eski olupda farklı marka araçlar çok fazla sorun çıkartıcakdır. önyargı yoksa bence kesinlikle tofaş reno tercih edilmesi mantıklı olucakdır.
ayni yillardaki lancer ile ayni motor ve sasi 1 goz atin derim Proton 415 GLSi 1998 Model 6.000 TL Galeriden satılık ikinci el Yeşil renk
Bende 4 5 liraya az yakan bir araba ariyorum diye konu acicaktim takipteyim 4 kapili olmasi onceliklidir evdekilerle daga bayira gideblcgim biseyler bakiyorum.
Dizel veya lpglilerde onceliklidir :) benzinlide olur :)
1.3 swiftler karburatorlu mu?
o fiyatlara r9 harici çok üzer diye düşünüyorum. Broadway ya da spring bakmak lazım.
alıp hemen satmak gibi bir durum yoksa mazda121 öneririm. 5 -6 bine alabilceğiniz 4 kapı ideal araçlardandır. küçük görüntüsüne rağmen içi gayet geniş ferahtır. lpg de az yakar.gidişi tatminkardır 1.3 motora göre. 16v dır. bir çok parçası 323 le aynı.çoğu parçası kia pride ve ford festivayla ortak olduğundan işi bilen kolay temin edilebilir..
tek kapı düşünürsenizde eski kasa 106lar güzeldir..
Yorumlara katılıyorum bende.Araçlar eskiyip fiyatlar düştükçe gelir seviyesi düşük insanların eline geçiyor ve araç bakımlı mı yada ne derece bakımlı bilmek zor.İleride daha çok masraf açabilir.
O yüzdden bu fiyat aralığında r9-kuş serisi en mantıklısı
5 Bin Liraya satılan şahin ne kadar temiz eli yüzü düzgün olabilir ki ?
Piyasa çıldırmış...12 milyar isteyen var ciddi ciddi...
Ben iki ucu değnek misali o fiyata bazı şeyleri görmezden gelinmeli dusuncesındeyım ama aynen dediğin gibi masrafı en azından ucuza halledebilmek için şahin alınır bence de..
Çunku gecen arkadasımın sahınını sattık...araba feleğin çemberinden 2-3 kere rahat donmuştur..
Benım gozumde ederi 3-4 mılyar olan araba 5 bucuğa satıldı...
5 liraya Uno olmaz :) Temiz uno alayım bineyim derseniz 6.5-7 lira..
Ancak Temiz 1990-1992 lpg li Spring alabilirsiniz. Ne yakıt derdi nede masraf kolay kolay cıkartmaz cıkartsa da ucuz yollu çözülür. Şahin de alınabilir ancak 1990 şahine binmektense R9 daha cezbedici bence..
Ciddi iseniz pm atarsanız yardımcı olurum.
r9 spring tavsiye ederm kullanıcı olarak, cddi alıcıysanz bnde yardmcı olabilirm pm atabilirsn.