su düzeldibulanıklık gitti ama simdi daha büyük bi sorun var balıkların 2-3 tanesi balığı sıkıştırıyo kovalıyo sürekli anlamadım napıyolar
sanki ısırıyo gibiler arkasında dolanıyolar yanlarına geçiyolar anlamadım
su düzeldibulanıklık gitti ama simdi daha büyük bi sorun var balıkların 2-3 tanesi balığı sıkıştırıyo kovalıyo sürekli anlamadım napıyolar
sanki ısırıyo gibiler arkasında dolanıyolar yanlarına geçiyolar anlamadım
hepsi japon balığı , ilk günler yoktu böle bişi de noldu anlamadım totosundan ayrılmıyolar çiftleşme fln diyolar nette arastırdıgım kadarıylada anlamadım bu durumu
heyecan yaptım ya ayırsam mı saldırıya ugrayanı acaba
video çektim yollasam anlayabilirmiyiz ? kur u anlamamda ortada bi grup meselesi var 2-3 tanesi kovalıyo![]()
fanusa aldım balıgı , simdide akvaryuma dogru melül melül bakıyo anlamadım
satılık akvaryum hazır.çok uygun vede güzel özelikle yeni başlayanlar için.
http://www.techturkey.com/forum/off-...um-kurulu.html
DRİLL
Dr.Ecu
Arkdaslar akvaryumumnda tür degısıklıgı yapıyorum,
dusunen olursa elımde cok guzel argus ve mono lar var.
ayrıca elinde olan varsa ;
jaguar
jack dempsey
EBJD
texas
green terror
redterror
ateş kafa ARIYORUM. bilginize.
Arkadaşlar konuyu hortlatıcam. Ciklet türü balık besliyorum. Bu balık türü için kaya, kütük gibi saklanma yerleri şartmı ? Üreme konusunda sıkıntı cekiyorum anladığım kadarıyla sorunum bu. Bilgili yardımcı olabilicek arkadaş varsa sevinirim.
1 e 4. İdeal oranda bu sanırım. Ama hic süstur taştır birşey koymadım. 4 ay oldu yaklasık. Ürüyolar yine pek sıkıntım yok ama daha fazla üremelerini sağlayabilirmiyim bu şekilde ? Tür olarak ta hepsi sarı prenses.
Selamlar herkese,
Basligi gorunce benimde eski hobim depresti , eskiden canli doguranlarla cok yakindan ilgilendim ama araya is guc girince birakmak durumunda kaldim. Simdi tekrardan kafamin bir kosesinde yeni akvaryum kurmak canlandi. Bana bu konuda yardimci olup, fikir verirseniz cok memnun olurum.
Altta almak istedigim turleri ve adetleri yaziyorum. Bu baliklari en saglam, hastaliksiz ve hesapli olarak Istanbulda nerden temin ederim soru 1
Soru 2 , akvaryum olarak kaca kaca almali ve nerden almali ?
Soru 3 , akvaryum disinda filtre, kum, yem, ve diger alinmasi gereken alet edevat neler olmali marka ve hesapli alinabilecek yer onerirseniz cok memnun olurum.
Aklimda olan baliklar
2 disi aykilic 1 erkek
3 disi lepistes 1 veya 2 erkek
4 neon
1 disi 1 erkek moli
2 copcu
1 vatoz
2 veya 3 zebra
2 melek
1 metrelik bir akvaryumda daha onceden benzer adette sorunsuz bakmistim. Sizce nasil olur , baska bu baliklarla ne beslenebilir ?
Bu arada akvaryumu gercekten kaliteli bir sekilde dekore etmek istiyorum. Bu konuda nasil bir yardim alabilirim. Dogal bitki akvaryumu , icinde kutuk ve kayalarla disaridan bakilinca 10 numara gozukecek sekilde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)