|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: fd6 civic
|
185 boy 84 kiloyum, her gün olmasa da haftada en az üç gün 5km koşarım, iki gün 1'er saat yüzerim, 2 tane de çok diri halı saha maçım var haftada
kondisyonel bir problemim sağlık problemim yok ama karın ve yanlardaki simitleri atamıyorum. mekik ve benzeri hareketleri yapmaktan sanki o bölgem alttan büyüyen kastan dolayı daha da belirginleşti arkadaşlar. Reklamlarda şu bölgesel etkili jel vs gibi şeyleri görüyorum sizce faydalı mı? ya da bana sağlığımı dengemi bozmadan o bölgemi nasıl inceltebileceğimi anlatabilecek var mı? Çok dua etcem özellikle bir şeyler yapan ve başaran arkadaşlardan yorum bekliyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
Bölgesel yağ yakma diye birşey yoktur...Diyet yapmalısın sadece kardio ile yağ yakılmaz..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
yağ ağırlığım alt limitin altına inmişti yinede baklavam gozukmuodu :S
198cm 54kg kas wardı 7-6 ya düşmüştü yağım belimde kalmıştı ne warsa onuni çin şans lı şse genetik belirgin olanlar war değilsen yediklerine çok dikkat edicen karbonhidrat rejimi yap prodein ağırlıklı beslen gücün düşer ama yağ atrsın egzersizlerden once bel bolgeni iyice çalıştırır ısıtırsan ustune yağ yakımı oradanda olur koşuyo olman çok iyi biraz vucudu ısıttıktan sora mesela 20 dk koştuktan sonra güzel bir mekik idmanı yap üstüne koşuyu tamamla dirk karın bolgende karıncalanma ince ince batmalart hissediceksin bonu hissedince yüzün gülsün yakıyorsun demektir ama yediklerine inanılmaz dikkat etmen lazm alkolden uzakdurmak lazım __________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Kavitasyon yaptir. Nette arastir ne oldugunu. Tek mekik cekmeden 115cmden 103cm e dustu gobegim
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 | |||
![]()
|
beslenme dışında idman olarak pek eksiğim yok gibi ama o konuyu profesyonel birine danışmak gerekli sanırım. teşekkür ediyorum.hepinize teşekkür ediyorum cevaplar için |
|||
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: civic
|
abicim, nette araştırmalardan değil de, direk senden bilgi alabilsek detaylı çok güzel olur.. Yan etkileri zararları vs. vs. gibi olumsuz yönleri varmıdır ? ücreti ne kadardır ?
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Kavitasyon (bobrek-safra tasiniz yoksa yan etkisi olmaz) yaglarin 3 asama sonrasi vucuttan direk atilimini saglayan bir siatemdir. Bolgesel olarakbuygulanir. Ben 2 seansta 115mm den 103mm karin cevresine ulastim. Izmirde bu degisimi goren tum arkadaslarimda suan bu sistemi uyguluyor
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: not yet
|
yanlış bilgiler mevcut burda .. o karın bölgesinde hissedilen yağ yanması degil kas parçalanmasıdır.. antrenmanla veya dietle bölgesel yağ yakımı diye bir olay yoktur .. vucud ilk önce karbonhidratı daha sonra yağı daha sonrada proteini enerji olarak kullanır.. herşey beslenmede bitiyor.. gün içinde karbonhidrat alımını minumum yapmalısınki vucud enerji olarak vucudunda depolu olan yağı kullansın.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
kesinlikle askere giderek olur
55 günde 6 kilo zayıflama garanti. eğer sonuç alınmazsa 57 gün şafağınızdan düşüyoruz
__________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
Teğmen nasılsın
Eğer ki denediğin üstte anlatılan yöntemlerle istediğin sonuca ulaşamazsan, bir plastik cerrahına görün ve bilgi al, liposuction da yaptırabilirsin, senin kilonda ki ve vücut yapında ki biri için gayet uygun.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
zaten ömür boyu askeriz beni biliyosun işte, bir de üstte anlattık derdimizi aktif bir yaşamım var ama karın ve yanlardaki simitler gitmiyor bir türlü. bu arada izmirdeyim dün okan abiye uğrayalım dedim ama işi varmış manayla seni de görürdük
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:19 ::::

kondisyonel bir problemim sağlık problemim yok ama karın ve yanlardaki simitleri