|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Merhaba arkadaşlar, yazın ve de üniversite döneminde kışa kadar kullanmak için scooter bakıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir ? Bütçem çok fazla değil, max. 1000tlye(peşin) kadar çıkabilirim. Düşüncem ya taksitle sıfır almak(bu şekilde bütçeyi zorlayabilirim) en azından ne kadar uzun ömürlü olacağı bana bağlı olur sıkıntısız olur, diğer bir seçenekse 2. el almak bakımını yapıp binmek.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. Son Düzenleyen Mutu; 03-06-2011 21:55. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]()
|
Mondial 151 RS Scooter / Maxi Scooter Motor 750 TL Sahibinden Satılık ikinci el Model
Ikinci el Bianchi Falcon 125 motorsiklet 750 TL Seçeneklerden aklıma yatanlardan 2 ilan. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Mondial 50 Revival
Fiyat : 1.961,00 TL sıfır .. bi istersen mondial ın sitesine bak
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
mondial 150 zc kullanıyorum. hafif hasarlı sekilde cok cok uygun bi fiyata alıp topladım. sıfırının yarı fiyatına geldi bana nerdeyse. sende becerin varsa ve elin tornavida tutuyosa böyle bi motor denk getirip toplayabilirsin bence. yada ikince el bi zc denk getirirsen istediğin paralara rahatlıkla alabilirsin. yürürü gideri dururu oldukça sağlam bana göre.zaten parçaları cok ucuz bozulsa bile kendin yapabilirsin o kadar kolay bi motor.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] I ♥ My Primera!!! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
![]()
|
El becerim vardır fakat sıcakta hiç uğraşaasım yok Dİrekt sıfır alırsam benzini koyup, 2.el alırsam bakım yaptırırp devam ederim Anlayacağım kaporta, motor çok uğraştırmasın istiyorum. Siz mondial kullanıyorsunuz, kaç km oldu ? Motordan yana herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı ?
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
şuan sadece ev iş arası kullanıorum 1000 km den fazla oldu yaklaşık 5-6 ayda. (Ev iş arası 3 km) motordan yana hiç bi sıkıntısı yok. en yakın sucu komşumun mondiali 30bin km de daha hiç motor yaptırmadıgını söyledi
ama granajı çabuk dağılıyor çatlıyor tırnakları kırılıyor filan. çukurlardan bozuk yollardan uzak durdugun sürece granajada pek zarar gelmez yani.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] I ♥ My Primera!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 2008 honda 600rr
|
bız konyada motorsıklet bayısıyız kardesım japondan kacma cın malını alcan ettıgın masraflarla aynı paraya varcak sana tavsıyem hondanın today marka motorunu al tek kısıylede 60 yapıo 3 kısı bınsende 60 yapıo bayılmadan depoyu fulle 1.5 hafta bınersın cok ama cok az yakıyo
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
![]()
|
Yarın gidip şuna bir göz atayım. Mondial 151 RS Scooter / Maxi Scooter Motor 750 TL Sahibinden Satılık ikinci el Model |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
![]()
|
Belki 60 km hıza dahi çıkmam dediğim gibi sadece ulaşım için kullanacağım, minibüse vereceğime motorla giderim diye düşünüyorum. Todaylere baktım fakat fiyat olarak 2.el bir motora o paraları vermek bana biraz saçma geliyor. 50 cc olduğundan vergi yokmuş sanırım today'de doğru mu ? Öğrenmek istediğim mondial 0 alırsam, düzgün kullanırsam ne kadar sık sorun çıkartabilir ki ? :S |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Kanuni popcorn.
Hem şirin hem güzel
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Piaggio X9 250 Evolution
|
![]() 50cc olduğu için vergiden muaf doğrudur. 0 Mondial, 0 Asya motor, 0 bilimum çinli alırsan ne kadar iyi bakarsan bak bir yerde sorun çıkarmaya başlayacak ve astarı yüzünden pahalıya gelecek. Frene basıcaksın, durmayacak ve o an diyeceksin ki "Keşke biraz daha para harcayıp daha iyi birşey alsaydım." Hor gördüğünüz Today 50, gayet iyi bir motor ama Anadolu için. İstanbul'da scooter kullanmak istiyorsanız 100 km/s üstüne çıkabilen bir araç kullanmalısınız. Yani 150cc bir scooter almalısınız. Nakit bütçem 1000 TL demişsiniz. Kask, mont, eldiven, ehliyet artık zorunlu ihtiyaç. 3'ü seni koruyor, 1'i de trafikte yer alman için gerekli. Orta kalite bir şeyler alıcam dersen yine 1000 TL tutuyor bunlar. Yani motor + 1000 TL'yi gözden çıkarman gerekicek. Önerim; ya hep, ya hiç.
__________________________________ Loading World's Best Magazine... Son Düzenleyen onurdemir; 04-06-2011 10:56. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
![]()
|
Today'i hor görmedim. Sadece tip olarak hoşuma gitmedi dedim. İstanbulda sadece yakın yerlere gitmek için kullanacağım onun dışında arabam var sıkıntı yok. Minibüslerin de, taksilerin de nasıl tepki verdiğini biliyorum. Diğer ekipmanları ve ehliyeti taksitle alırım diye düşünmekteyim.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
Mondial cıdden cok sorun cıkartıyor bızaman sora honda today bak
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
abımden bılıorm ılk motoru mondialdı bu klasık tıplı olandan
yolda gıderken benzın hortumu cıkıodu dusun okadar ılgınc bı moto r |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
![]()
|
Hahahah iyiymiş. Eğer honda bakarsam 1 yaşında düşük kilemotreli spacy bakarım başkan Beyazı çok hoşuma gidiyor. O kadar bütçeye çıkabilmem zor fakat Ama ayarlayabilirsem 1 dk düşünmem
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:20 ::::

En iyisi yarın gidip bayisiyle görüşeyim.