gerçekten kötü olmuş hiç beğenmedim.
Printable View
gerçekten kötü olmuş hiç beğenmedim.
İçi beni dışı seni misali olmuş. Yani olmamış :( Christopher Bangle'ın tasarımı çok eleştiri almıştı ama gelen gideni arattı yine :D
Resimlerden bazıları açılmadı arka tarafını göremiyorum ama ön tarafı kadar iğrenç oldugu kesin yorumlardan..1 serisi zaten bence çok berbat bir tasarımdı bu şekilde iyice rezil olmuş..
Farları tasarlıyan arkadaşın kafa 1 milyonmuş herhalde :D
harbiden bet abi yaa :D
bence fena olmamış ya
bu segmenttekı araclar gıttıkce yerden yukselmeye baslıo coılover almaya zorlar arac cıkartmaya basladılar :)
Ahahaha at yaprağanda kelebek gbi =)
BMW 5 GT serisi bir hayal kırıklığıydı US satışlarıda göstergesi.
Bu da kötü tasarımlı bir model BMW'nin EU'da en çok satan modellerinden birinin yeni versiyonuna bunun yapılması kötü bir darbe olarak satışlara geri dönücektir.
Yüksek motor teknolojisi ya materyaller da gelişmiş yürüyen aksamı,kaliteli bir materyallar kullanılmış olabilir ama tasarım bu otomobilin ölü doğmasına neden olabilir. Umarım makyaj zamanı gelince (umarım kısa sürede gelir) 5 GT'nin üzerine bu 1 fail'de kötü oldu.
kokpıt guzel
tipi gerçekten çok iğrenç ama, 1.20d 184 hp 550 nm tork'a sahip yani motorun hatrı var :) Aynı motora sahip 3.20d ye sahibim. araç dizel olduğunu hissettirmiyor ve inanılmaz derecede sapkın gidiyor. dtc iptal iken m6dan m5e aldığınızda bile 180km hızla arka gitçem ben ya diyor. 1 kasa 3 kasaya göre daha ufak tefek olduğu için aracın yolda sapıtma ihtimali daha yüksek.
stopları bıldıgın polo :)
1serisi sedan bekleriz:)
Millet yeni 1'in Türkiye'ye dizelleri ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba?...Hatta dizel otomatikleri?.
http://www.opengardensblog.futuretex...c/ringtone.bmp
gözümle de gördüm aynı crazy frog.