|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Sıfır km bir araç alacağız , yalnız 0 km araç kredisi kullanılcak ve araçta şirket üstüne olacak.İstediğimiz plaka şirketin bulunduğu semtte yok.
Aracı şahıs üstüne nakit alıp ,plakasını ayarlayıp daha sonra şirket adına devredersek 2. el kredisi veya ihtiyaç kredisi kullanmak gerekiyor, o zamanda faiz oranı çok astronomik oluyor. Özetle aracı kredi kullanarak şirket üstüne aldığmızda İstediğimiz plakayı almanın hiçbir yolu yordamı yok mudur ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
aynı şehir içinde olduktan sonra bölge de değişiyormu özel plaka alabilmek için.? siz diğer semtten istediğiniz harfi alabiliyosanız ve şirket adresiniz başka bi semtte ise sanırım yapacak bişey yok. ama muhasebicinizle görüşün illaki o plakayı istiyorsanız belkide masrafsız bi şekilde muhasebeci o plakanın olduğu semte bi şube felan gösterebilir belki.. böylelikle adres o şubenin olduğu yerden gösterilir. plakada alınır sanırım.. yada ben çok mu hayalciyim acaba..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 996 TT - C 180
|
kredı ısı bozuyo
__________________________________ er ist ein deutscher
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Şimdi artık özel plaka almal çok zorlaştı..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
emniyete bağış yaparak devam etmiyor mu özel plaka olayı,yoksa yeni bir kanun mu çıktı ben oyle bılıyorumda yanlıs olmasın gene
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: :)
|
aracı alacağınız bayinin muamecisi yokmu ? eğer varsa para vererek istediğin özel plakayı 0 aracına tescil ettirebilirsin..eğer yoksa sağlam bir muameleciyle plakayı ayarlayıp bayiden geçici plakayla alıp işlemleri kendinde yapabilirsin..
biz 2 araçta bu şekilde plaka almıştık ama 2008 ve 2009 seneleriydi şuan yaparlarmı bilmiyorum..bu arada plakalar özel isim değildi (yani 34 ENS 63 gibi değildi. ) ama 3 harfli yine bizim için özeldi.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
enes sıfır arabada bu iş cidden artık zor... ben yapmanın dediklerinden başka bi yolu olacağını sanmıyorum.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Çok zorlaştı bu iş şirket aracına baya bir zor ya..
__________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Enes ben ne yaptıysam alamadım hiç boşuna uğraşma benim megane tırdan indi herkes aldı gitti arabasını ben plaka işi için boş boş 3 gun galeride beklettim bırak özel plakayı sonu 1903 bile alamadık ki kemal t nin muammelecileri bizimkiler 2 3 koldan saldırdık olmadı,bnm arabada şirket üstüne kredili malesef olmadı en son ESG plakadan wazgectım sonu 1903 olsun dedım onada sanırım para ıstediler salak bir rakam onuda ben kabul etmedim diye hatırlıyorum ama tam emin değilim sonuc olarak kosturmaya değmez aracın bağlı olduğu yerle istediğin plaka denk gelmıyorsa şirketin olduğu yere malesef olmuyor kardeşim
|
|
|
|
|
|
#10 | |||
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Aynen nakit ödense bağışı yap al plakayı..
Teşekkürler herkese.. |
|||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
nizamla bi konuşsana sağlam bi muasebeci bu işi kesin olarak çözer ama bi miktar parayı gözden çıkarmak gerekir.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |