Kayıt ol

Eski 04-06-2011, 12:04   #1

Enes-x - ait Avatar

Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg

Özel plaka sorunu

Sıfır km bir araç alacağız , yalnız 0 km araç kredisi kullanılcak ve araçta şirket üstüne olacak.İstediğimiz plaka şirketin bulunduğu semtte yok.

Aracı şahıs üstüne nakit alıp ,plakasını ayarlayıp daha sonra şirket adına devredersek 2. el kredisi veya ihtiyaç kredisi kullanmak gerekiyor, o zamanda faiz oranı çok astronomik oluyor.

Özetle aracı kredi kullanarak şirket üstüne aldığmızda İstediğimiz plakayı almanın hiçbir yolu yordamı yok mudur ?
Enes-x isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-06-2011, 13:56   #2

Otomobil: yok

aynı şehir içinde olduktan sonra bölge de değişiyormu özel plaka alabilmek için.? siz diğer semtten istediğiniz harfi alabiliyosanız ve şirket adresiniz başka bi semtte ise sanırım yapacak bişey yok. ama muhasebicinizle görüşün illaki o plakayı istiyorsanız belkide masrafsız bi şekilde muhasebeci o plakanın olduğu semte bi şube felan gösterebilir belki.. böylelikle adres o şubenin olduğu yerden gösterilir. plakada alınır sanırım.. yada ben çok mu hayalciyim acaba..
abdullahçöllü isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-06-2011, 19:54   #3

yasarım - ait Avatar

Otomobil: 996 TT - C 180

kredı ısı bozuyo

er ist ein deutscher
yasarım isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-06-2011, 19:55   #4

sinan-s - ait Avatar

Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI

Şimdi artık özel plaka almal çok zorlaştı..

34H2404
sinan-s isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-06-2011, 20:45   #5

-MuRaT- - ait Avatar

Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..

sinan-s´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdi artık özel plaka almal çok zorlaştı..
emniyete bağış yaparak devam etmiyor mu özel plaka olayı,yoksa yeni bir kanun mu çıktı ben oyle bılıyorumda yanlıs olmasın gene

TEKİRDAG-GARAGE
-MuRaT- isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-06-2011, 22:42   #6

Ferhat_V - ait Avatar

Otomobil: :)

aracı alacağınız bayinin muamecisi yokmu ? eğer varsa para vererek istediğin özel plakayı 0 aracına tescil ettirebilirsin..eğer yoksa sağlam bir muameleciyle plakayı ayarlayıp bayiden geçici plakayla alıp işlemleri kendinde yapabilirsin..
biz 2 araçta bu şekilde plaka almıştık ama 2008 ve 2009 seneleriydi şuan yaparlarmı bilmiyorum..bu arada plakalar özel isim değildi (yani 34 ENS 63 gibi değildi. ) ama 3 harfli yine bizim için özeldi..
Ferhat_V isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 04-06-2011, 22:45   #7

SekoLive - ait Avatar

Otomobil: R Laguna 2.0

enes sıfır arabada bu iş cidden artık zor... ben yapmanın dediklerinden başka bi yolu olacağını sanmıyorum.

''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın''

Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış
.
SekoLive isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-06-2011, 00:20   #8

.::EmrE::. - ait Avatar

Otomobil: Corsa D Sport 1.3 CDTi & C180K AMG & Corsa opc (sold)

.::EmrE::. - MSN üzerinden Mesaj gönder
Çok zorlaştı bu iş şirket aracına baya bir zor ya..

Best OPC owner yet.
.::EmrE::. isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-06-2011, 03:00   #9

EM-RE - ait Avatar

Otomobil: E46 Smg M3// /E92 3.20cd

EM-RE - MSN üzerinden Mesaj gönder
Enes ben ne yaptıysam alamadım hiç boşuna uğraşma benim megane tırdan indi herkes aldı gitti arabasını ben plaka işi için boş boş 3 gun galeride beklettim bırak özel plakayı sonu 1903 bile alamadık ki kemal t nin muammelecileri bizimkiler 2 3 koldan saldırdık olmadı,bnm arabada şirket üstüne kredili malesef olmadı en son ESG plakadan wazgectım sonu 1903 olsun dedım onada sanırım para ıstediler salak bir rakam onuda ben kabul etmedim diye hatırlıyorum ama tam emin değilim sonuc olarak kosturmaya değmez aracın bağlı olduğu yerle istediğin plaka denk gelmıyorsa şirketin olduğu yere malesef olmuyor kardeşim

http://i56.tinypic.com/r21f77.jpg
EM-RE isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-06-2011, 05:09   #10

Enes-x - ait Avatar

Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg

abdullahçöllü´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynı şehir içinde olduktan sonra bölge de değişiyormu özel plaka alabilmek için.? siz diğer semtten istediğiniz harfi alabiliyosanız ve şirket adresiniz başka bi semtte ise sanırım yapacak bişey yok. ama muhasebicinizle görüşün illaki o plakayı istiyorsanız belkide masrafsız bi şekilde muhasebeci o plakanın olduğu semte bi şube felan gösterebilir belki.. böylelikle adres o şubenin olduğu yerden gösterilir. plakada alınır sanırım.. yada ben çok mu hayalciyim acaba..
Benimde ilk aklıma gelen yeni bir şube oldu ama düşündüğümüz kadar basit bir olay değilmiş.

yasarım´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kredı ısı bozuyo
Aynen nakit ödense bağışı yap al plakayı..

F€RH@_T5´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aracı alacağınız bayinin muamecisi yokmu ? eğer varsa para vererek istediğin özel plakayı 0 aracına tescil ettirebilirsin..eğer yoksa sağlam bir muameleciyle plakayı ayarlayıp bayiden geçici plakayla alıp işlemleri kendinde yapabilirsin..
biz 2 araçta bu şekilde plaka almıştık ama 2008 ve 2009 seneleriydi şuan yaparlarmı bilmiyorum..bu arada plakalar özel isim değildi (yani 34 ENS 63 gibi değildi. ) ama 3 harfli yine bizim için özeldi..
Ferhat şirket adının sessiz harflerini istiyorduk , kosifler bu şartlarda mümkün değil diyor.

Xdream´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Enes ben ne yaptıysam alamadım hiç boşuna uğraşma benim megane tırdan indi herkes aldı gitti arabasını ben plaka işi için boş boş 3 gun galeride beklettim bırak özel plakayı sonu 1903 bile alamadık ki kemal t nin muammelecileri bizimkiler 2 3 koldan saldırdık olmadı,bnm arabada şirket üstüne kredili malesef olmadı en son ESG plakadan wazgectım sonu 1903 olsun dedım onada sanırım para ıstediler salak bir rakam onuda ben kabul etmedim diye hatırlıyorum ama tam emin değilim sonuc olarak kosturmaya değmez aracın bağlı olduğu yerle istediğin plaka denk gelmıyorsa şirketin olduğu yere malesef olmuyor kardeşim
Bu sevdadan vazgeçiyoruz o zaman hiç kasmayalım..

Teşekkürler herkese..
Enes-x isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-06-2011, 10:03   #11

Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum

nizamla bi konuşsana sağlam bi muasebeci bu işi kesin olarak çözer ama bi miktar parayı gözden çıkarmak gerekir.
coderz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 00:20 ::::