|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 106gti//hundai lpgpower//skodampi
|
Cuma Günü Yani Dün, Yeni Aracımızı Aldık Yalnız Şöyle Karışık Bi Sorun Var , Aracı Acil Almamız Gerektiği İçin ve Kayseriden Ankaraya Notere Yetişemeyeceğim İçin Aracı Ankara'da Abimin Üstüne Devir Yaptırmak Zorunda Kaldım.
Şuan Aracı Kendi Üzerime Almak Zorundayım Çünkü 7 Gün İçinde Yapılması Gereken,Muayene v.b Özel Problemler Var Hemen Hızlı Bişekilde 7 Gün İçerisinde Aracı Kendi Üstüme Alabilmem Mümkünmü ? Sigorta Yaptırmadan veya Herhangi Bir İşleme Gerek Kalmadan Sorunum Bu Tam Olarak.. Ama Benim Bildiğime Görede; Ruhsat Henüz Çıkmadı Normal Olarak.Sigortasını Yaptırıp,Ruhsatı Trafik Tescilden Alıp Muayenesini Yaptırıp Öylemi Yapacağız Satışı?. Sonra Tekrar Sigorta Trafik Tescil Falan Baya Masraflı Olacağa Benziyor Bu Araç Devir İşi --- ve Ayrıca Noter İşlemlerindeki Geçici Tescil Belgesinde (Araç:106 S16) Yakıt Cinsi: Benzin Yerine Dizel Yazılmış.Ruhsattada Dizel Olarak mı Geçer Acaba ? __________________________________ -- 106 GTi Team Page -- Son Düzenleyen dangerahmet; 04-06-2011 19:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ..40
|
noterın verdıgı kağıtla 30 gun ıcerısınde satıs yapabılrısın muayne sıgorta yapılmasına gerek yok.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R19_16S
|
noterin verdiği belge sistem otomatik olarak çıkıyor diye bekliyorum dua et öyle bir şey olmasın o işin sıkıntısı büyük die biliyorum... diğer sorun ise noterin verdiği evrakla ile 30 gün içinde satış yapabilirsin...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Noterde söylediğinizde düzeltirler sanırım bilgilerini. Noter'in verdiği kağıtla da tekrar satış işlemini yapabilirsiniz yalnız ayrıca bi ücret vermeniz gerekecek notere, aracı üzerinize almak için.
__________________________________ | m. Kürşat Coşkun | Afyonkarahisar - Konya - Afyonkarahisar. (=
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bırak araç abinin üstünde kalsın abin sana noterden bi vekalet göndersin 20-30 tl gibi bir rakkamı olması lazım aracın tüm işlemlerini sende vekaletle alledersin
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: ef
|
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
ben araç satışı için gittim daha 2 gün önce. trafik sigortası sordular ve fotokopisini aldılar. ayrıca ek1 belgesinin fotokopisini al. o belge ile vergi dairesine gidip vermen gerekebilir. maliyenin sisteminde görünmezse satış yapamıyorsun...
ayrıca nüfus cüzdanı şart noter için ehliyeti kabul etmiyorlar __________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
e muaynedede bu sayfa yanlış ek-1 doldurup yeni sayfa çıkması lazım demiceklermi ? yani 2. bi sayfa masrafı çıkıcak ?
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Yardımcı Olan Arkadaşlara Teşekkür Ederim.
Devlet baba yedi bitirdi bizi şimdi tam olarak ne yapmam gerekiyor Anladığım kadarıyla bu şekilde satışı alabiliyorum sanırım 30 gün içinde ? Satışı aldıktan sonra sigorta-muayene ama yakıt cinsi yüzünden muayenede kalıyorum, ek-1 doldurup yeni sayfa v.s v.s masraf üstüne masraf yapıyorum galiba ? durum iyice karıştı
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]() |
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
||
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]()
Otomobil: ef
|
degiştirmek isterlerse dırek mauyene yollıcak zaten yoksa satış olmayacak __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ruhsatı daha cıkarmadıysan satısını yapın aracın daha sonra sigortasını yaptırıp muayeneye gıdın ek 1 belgesı ıle ek1 de dızel yazan kısmı benzınlı olarak doldurun muayeneyı yaptırıp tescıle gıdın yenı ruhsatınızı alın..
__________________________________ Ve tarih bir gün, acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazmak zorunda kalacaktır...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 00:21 ::::

şimdi tam olarak ne yapmam gerekiyor Anladığım kadarıyla bu şekilde satışı alabiliyorum sanırım 30 gün içinde ? Satışı aldıktan sonra sigorta-muayene ama yakıt cinsi yüzünden muayenede kalıyorum, ek-1 doldurup yeni sayfa v.s v.s masraf üstüne masraf yapıyorum galiba ? durum iyice karıştı