teşekkürler artık tüm önerileri değerlendirecem arkadaşlar..
Printable View
her samsung da varmı?
samsung telefona hattı takıp engellesek. sonrada tekrar nokıa ya gecsek ?
:D ahshhsdaas
Arkadasım telefonun ıcın program var ama arayıpta bulman gerekıyo ben yapmıstım onceden sora sıldım samsung olsa dırek engelleyebılırsın nokıadada programa o numarayı gırıyosun o numara senı ne zaman arasa meskul calıyo msjlarıda gelmıyo
Mobile Guard diye bir program var, numarayı engelliyebiliyorsun
istersen öparatorü ara ordan halledebilirler sanırım ..
nokia tel eger symbian ise black list yukluosun sorundan kurutluyosun eskiden ben kullanmıstım gecen gunde bi arkıma yuklettim oda sorundan kurtuldu msj da engelleme yapabiliosun ;)
kımse yazmamıs ama egerkı tanımadıgın bırıyse ver savcılıga sıkayet dılekcenı ,halletsınler.
konu biraz hortlayacak ama kusura bakmayın yeni konu açmak istemedim :) elimdeki telefon xperia z android 4.4 yüklü tanıdığım biri mahkeme yada şikayet söz konusu değil ama aradığında megule atmasından ziyade kullanılmıyor falan demesi lazım umudu kessin artık benden :D bunun için ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim :)
CIA diye bi program var. Eğer tanımadığınız bi numara arıyosa rehberde kayıtlıysa adını falan gösteriyor. Engelleme özelliği de var ama karşı taraf arayınca ne diyor bilmiyorum. Androidde kullanıyorum memnunum.
E72 içinde ad.com.manager adında bir program var yüklü geliyor cihazla. İyi iş yapan bir programdı. Başka symbian sürümleri de nette mevcut. Samsung telefonlarda da reddedilen listesine ekle diyorsunuz sorun çözülüyor.