|
|
#1 | |||
![]() |
artık hergün evde çıkan tartışmalardan kavgadan huzursuzluktan bıkma derecesine geldim arabamı satmam konusunda bu kadar emek maddiyat var gözden çıkaramıyorum bir türlü bi taraftanda aile bıkkınlık oldu artık bunalıma soktular ne yapmam lazım fikri olan varmı işin içinden çok düşündüm çıkamadım
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CITROEN C4
|
sorun araba ilemi ilgili?
__________________________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
sorun istemiyorlar bi türlü hatta bugün artık o kadar tartıştıkki benzin döküp yakma meselesine kadar geldi
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Yerinizde olsam şöyle yapardım..
Düzgün ve sakin bir biçimde arabaya çok para harcadığımı sattığım zaman en az 5-6 milyar zarar edeceğimi anlatmaya çalışırdım.. Başka türlü zor çünkü..seviyorum ediyorum emeğim var tarzındaki düşünceleri aileler kabul etmiyor maalesef.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ya adam parasında zararında değil takıntı yapmışlar değil 5-6 zarar beleşe ver genede gidicek şeklinde
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
ver kurtul aileyle kötü olmaya deymez...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
ortalık sakınlesene kadar yatır arabanı. herkes sakınlessın bı sende sakınleş. sakın kafayla oturup çözersiniz sorunlarınızı. Tabı bu benım fikrim sen daha iyi bilirsin...
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
bu tip araçları tehlikeli buluyorlar (haklı olarak) dolayısıyla evlatlarını kaybetmekten korkuyorlar.. maddiyattan giderek sonuç alamazsın bu tip bi durumda.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ben çok mücadele ettim bu konuda ailemle
sanayide yatması arabanın, arada problem çıkarması huzursuzluk yaratıyordu sonunda kabullendiler, sonuç olarak 2. araba alındı.problem kalmadı bence anahtar nokta aileye aşırı tepkiden, söylediklerini biraz içe atmak __________________________________ USPerformance by UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
kanka o tarz şeyleride denedim 2-3 ay yatırdığım oldu unutsunlar diye klasik eve giriyorum gündem araba satılması hakkında mesele maddiyat kesinliklede değil
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: EK4 VTi SEDAN Sİ JAZZ ES
|
vallaha 30 yaşındayım araclarıma baya masraf yaptım hatta aile desteği bile alıdım nasılmı?bu işin bi spor bi hobi oldugunu onlara anlatıcaksın birazda haber seyrettirip iti kopuğu göstericeksin ki onlar sadece bırak arabasıyla uğraşsın saga sola bulaşmasın diycekler ..eşimde aynı fikirde benimle arabalarımı cok sevdiğimi bilir destek verir.hiç olmadı bi isyan herseyi çözer
![]() . |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
işte bnmde anlamadığım zaten evde 2 kişi yaşıyoruz babam ve ben ve 3 araba var sadece mesele ona olan saplantı çözemedim çıkamadım işin içinden
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
2,bi araba alıp buna az az masraf yapıp birden yüklenmiceksin olup bviticek kanka
![]() edit: evde arabada var baska gündelik için. masraf etmeyi bırak bi süre kanka.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Yanlis hatirlamiyorsam babanda seviyoru bu isleri beraber arabaya birseyler yapmistiniz. Nolduda deisti ki?
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: M.B
|
umut allah sabır versin kardeşim zor bir durum evdekiler ile bu araba muhabbetlerine girme tartışma olayı inşallah halledersin
edit : aynen umut Low-Rider dediği gibi babanda seviyordu ne oldu da böyle ters düştü arabaya karşı ? |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
Yaşını bilmiyorum ama yaşın ilerledikce ailen daha da anlayışlı olacaktır, bu tarz durumlari belirli yaşlarda bi cogumuz yaşamızdır ..
Benim fikrim aracini daha sleeper bi tribe sokarsan onlarda biraz daha rahatlamis olur. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: M 3
|
aynen tamponu babayla delmiştin umut'um .. resimleri koymuştun burda herkes vay be babaya bak hesabı olmuştu ?
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S
|
sımdı sana burdan ne desek yetmez ki sen yasıyosun cunku herseyı... öfkeyle kalkan zararla otururmus derler. Bi anlık sınırle sonra uzulcegın seyler yapma yeter... Geri kalan herseyde umarım bıan once yoluna gırer kardeş. Cok ugrastın cok emegın war cunku SU da... __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |