|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: white ies
|
evimin garajında arabamın tamponuna çarptılar..ben kimin çarptığından eminim ama çarpan kişi inkar ediyor..arabanın tamponundaki macunlar elemanın arabasının kapısının üstünde ama genede inkar ediyor..ben bu adama ne yapabilirim..işin maddiyatında değilim gözüm gibi baktığım arabamın başına böyle birşey gelmesi ve yapan kişininde ben çarpmadım deyip bana iftira atmaya kalkması canımı sıkıyo..karakola gidip şikayetçi olsam ispatlama durumum olabilirmi?siz olsanız ne yaparsınız (şiddet yanlısı mesajlar yazmayın lütfen komşumuz yüzyüze bakıyoz bundan sonrada bakmaya devam edicez iş o boyutlara gelsin istemiyorum )
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
Yaptığını yüzüne vururdum arabanda benim tamponun izi var diye.
Komşu olmasaydı suratına yumruğu yapıştır derdim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
madem komsunuz ve yuzyuze bakmaya devam etmeyi planliyorsunuz hic birsey yapmamaniz en iyisi cunku gidip dovseniz veya expert cagirip sikayetci olsanizda ayni yere gelecek.. sonucta sucu ustlenmiyorsa ve siz suclu oldugunu kanitlarsaniz yine komsu mahcup olacak nasil sizin yuzunuze bakacak?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
madem komşusunuz ve yüzyüze bakıcaksınız tamam abi canın sağolsun de
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Komşun inkar ediyorsa ve suclunun o oldugundan emınsen lafını koy ve hıc bır sey yapma...
__________________________________ JDM Don Lastiği...
JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sende onun arabasina zarar ver sonra inkar et=)
__________________________________ '06 Mini Cooper S |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
walla tek derdim ne biliyomusun kendide biliyo arabam konusunda ne kadar hassas titiz olduğumu ona rağmen böyle bi durum olup gelip bana söylememesi ve inkar etmesi canımı sıkıyo..çarptığı gibi kardeşim ufak bi kaza oldu ne yapmamız gerekiyosa yapalım dese abi canın sağolsun kaskodan hallederiz der geçerdim ama inkar etmesi bide bana belki sen çaptın nerden bilcem demesi tilt oldum anlıcağınız
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Colt CZT
|
benim anlamadığım o adam düşünmüyoda komşuluğu, sen niye düşünüyon mahcup olcak diye ? zaten adam gibi adam olsa yüzyüze bakılcak, zaten abi çarptım felan derdi
__________________________________ "Otomobilim" Bölümüne 4-5 Tane Araba Yazınca Ne Oluyo ? Vuhuu Çok Havalı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
aslında asabi biriyimdir en ufak bişeyde parlar çıkarım ama komşuyuz yüzyüze bakıyoz diğer komşuların önünde böyle bir olay yaşayıp haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorum
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: ef
|
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
işte bu güzel oldu arabanın üstündeki macunları silmiş ama çizikler duruyo onun jantı siyah zaten jant rengi direk tamponumda benim tampon rengimde onun jantında herhalde ispatlanır bunlardan
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Yapacağın tek şey bir şahit bulmak (mümkünse en yalancısından) bu çarptı indi bide baktı devam etti diyecek, bittttiiiiiiii.
Kıçını yırtsa afedersin yırtamaz bu işten. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
1 allahından bul derim
2 başka zaman arabanın yanından geçerken denk gelirse arabaya küfür eder gibi ona küfür et 3 hıncını alamazsan hidrolik 4 çağır exper bu kadar eminsin zaten yaptırsın __________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Senin basina gelenin cok benzerini 2 ay önce yasadim m3 un ön tamponuna surttuler ki 2 hafta önce boyatmistim tamponu, aradim buldum 16 numaradaki kadindi ki bu kadin subarumada vurmsutu o sinirle babamin arabasini alip kadinin tamponuna bi gecirdim sol köseden catladi cok fena rahatlamistim 3 gun sonra 6 numarada oturan adam geldi senin m3 un ön tamponuna surttum yeni tampon al adima fatura kestir hemen ödiyim dedi ayaklarim yerden kesildi yok canin sagolsun abi dedim
Cok cok buyuk bir sey yoksa dert etme fani dunya... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |