Arkadaşlar ebaydan parça almayı düşünüyorum ama bikaça rkadaş küçücük parçaya 100 dolar kargo felan verdim dedi acaba içimizde ebaydan parça almış arkadaşlar varsa nasıl ve neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim herkese teşekkürler
Arkadaşlar ebaydan parça almayı düşünüyorum ama bikaça rkadaş küçücük parçaya 100 dolar kargo felan verdim dedi acaba içimizde ebaydan parça almış arkadaşlar varsa nasıl ve neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim herkese teşekkürler
ne alacaksın?
kaç para?
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
bende 10 dolarlık parçaya 80 dolar vermiştim..
gerçi yine türkiyedekinden ucuza gelmişti![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Almadan once satıcıyla sıkı bi sekilde paarlık yapıp shiping i mumkun mertebe ucuza getirmeye calısırsan senin yararına olur.Eger tanıdıgın gümrük muşavirliğiyle ugrasanlar varsa islerin o kadar da hızlanır.Ben parca getirtip shipping free oldugundan sadece parcanın parasını vermiştim ama bu benim satıcımla ilgili bi durumdu sende eger boyle satıcılar bulursan ve de güvenilirse hemen hallet derim...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
ufak mallarda gümrüğe gidip alman gerekebiliyomuş bazı durumlarda.
mesela model araba için düşünmüştüm ben ama o yorgunluğu çekmektense 20 milyon fazla verip rahat rahat istanbulumdan alayım dedim![]()
anladım arkadaşlar ben external wastegate 50dlr , samco kit 10 dlr , benzin regülatörü 15 dlr , wideband 70dlr , oilcooler 40 dlr getirticektim biraz çok oldu ama hepsi için 100 dolar vericeksem yandım demektir
Aynı satıcıdan alıyosan shippingi birleştiriyolar ya da her item için ekstra shipping vermiyosun diye biliyorum.
50 dolarlık 206 3d stop için 55 dolar vermiştik kargo. 100 dolar altı ürünler kargoya takılmıyor üstünün takıılıp takılmama durumu şans. ama kıl adamlar 100 dolar altına bile prüz yapıyorlar. he başka bir durumda gümrük müşavirlerinin ayakçılar var gümrüklerde bunlar şirketlerinden günlük dolar yada tl olarak rüşvet harcıyahı alır ve oradaki memurlar ile içli dışlıdır. bu adamlardan birisini tanıyorsan işin gerçekten çok kolayapple ibook getirttik 2400 dolar gibi bi fiyata 50 dolar para verdik o arkadaş gerisini o halletti
![]()
Sadece satıcıyla anlaş ve fatura ne kadar çıkarsa çıksın,100$'ın altında yazdır shipping dahil. Ama çok dikkat çekicek bişi olmasın, mesela bi kaput gibi. Ve gift seçeneğini işaretlettir. Bir sürü paket getirttirdim ama şans tabi... Bazen takılabiliyor...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
fatura dusuk yazma gunleri geride kaldı artık gumrukten kredi kartı extreni istiyorlar kesilen faturaya ait, başka türlüde girmiyor. 2 farklı karttan yarım yarım cektir faturayı ona göre düşük kestir yada gümrükteki görevliyi kafaya al başka yolu yok
ebay dan alışveriş için bi süre daha bekle derim zira bayram öncesi ve sonrası 1aylık sürelerde getirtebildigin parça fiyatı limiti artıyor gümrüklerin sıkılıgı azaltılıyor. ayrıca getirtecegin parçaya gift yazdır parayla almış gibi olmasın daha fazla bilgi için www.iyibey.com un forumlarında gezinebilirsin tamamen ebayda alışveriş üzerine bi site baya yararını görürsün...
Az önce Piston ve Kasnaklarım geldi.Hemde eve teslim2 parçada farklı satıcılardan geldi . Düzgün satıcılarla çalışın problem olmuyor.
Birşey sorucam, benim pakete gift yazdırdım daha yolda elime ulaşmadı yinede benden kredi kartı extresi isterler mi gümrüğe takılırsa ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)