Volvo S70 2.0 T5 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
bu nasıl? bu arada kaskomun devam etmesi için (groupamadan) 97 model ve üstü araba almam lazımmış sanırım..
Printable View
Volvo S70 2.0 T5 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
bu nasıl? bu arada kaskomun devam etmesi için (groupamadan) 97 model ve üstü araba almam lazımmış sanırım..
senin tayyarda hatasiz matasiz full bisii degilmiydiki zaten :D
iyi dusun seni dusunurler nasil olsa :) boyle yazi yazan oto ilanlarini arabalarin gorselligi hosuma gitsede direk eliyorum ben. tabii bu benim kisisel kanaatim. sende olu paralara olmayacak araclar bakiyorsun geneldede hitap tabir yazim her sey tek bir fabrikadan cikmis gibi bu tarz araclarin ilanlarinda.
ahanda benim galericim Cem kardeşim gelmiş.. cem bağa bi araba bul ama kar etme ondan :D :D
la dur dalga geçme ilanlarımla :D :D sizin bankada satılık kelepir araba yok mu :)
Volvo S70 2.0 T 1998 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
bu nasıl? gerçi T5 değil, 4 silindirli turbo sanırım.. lpg'siz.. bir de lpg masrafı çıkacak..
Benim sahip oldugum volvolardan (850T5 - s702.0T s60 2.3T5)aklimda kalanlari aktarayim 2.0T 175 2.0 T5 215 beygirdi yanlisim yoksa. motor blok vs. hepsi ayni sadece ya turbodan yada yazilimdan farkliliklari vardi geri kalan tamamen ayniydi.
ya sen başına bela mı arıyorsun. git doğru düzgün bi dizel alsana ufak olsun az yaksın. bak bende bunun 850 T5 i vardı 1 sene bindim. yaka silktim. başımdan zor attım.