|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: clio 3
|
![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşlar resimde görünen yayları bi arkadaştan aldım benim aracıma (1991 accord) Ankara'da uyduracak bir usta bulamadığımdan satmaya karar verdim.Bursa'dan Gürsel abiye satmıştım,Oda bugun yayları taktırmak için ustasına gittiğinde eksik parça olduğunu öğrenmiş,bu yüzden taktıramadı.Olan bütün aksesuarların resimini ekledim.eksik olan parça nasıl bişeydir tam olarak bilgi vericek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.3 kuruş için kimseyi kandırmak,günahına girmek istemem.Eksik malzemeyi tamamlayımki bende boşuna para vermiş olmayayım.Yardımlarımlarınız için şimdiden teşekkürler |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
eksık yok egerkı amortısor ıcınde laklak yapıyorsa o lastıklerden araya sıkıştırcaksınız bu coıller tam
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
o 2tanesının etrafındakı demır parcayada gerek yok
yaylar 4 adet o somunu cevırmelı olan ve 16 tanede o yuvarlak lastık baskada bişi ıhtıyacı yok ve hepsı resımde mevcut bence usta takamamıştır .... mal tam suan gozukuyr __________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
kardeşim eyvallah ama işte bilmediğimden kimseye bişey diyemem
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
makıfcım yay var demır aparatlar var ustundekı o demır parca zaten bı boka yaramaz kullnılmasada olur eksık bişi goremıyrm
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
başka fikri olan var mı?
Son Düzenleyen makif84; 08-06-2011 10:32. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ..40
|
üstündekiler bı işe yaramaz onlarsızda takılabilir.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
ya bu coiller hep sıkıntılı cıkmıstır zaten bende bır ara denedım boyle rahatsız boyle uyduruktan bır sey olamaz kesınlıkle tavsıye etmıyorum kımseye çok rahatsız edıcı bıraz yol yap beline agrı gırıyor hemen :S
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
ne marka kullandınız yay olarak?
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
hocam konu malzemede eksik varmı?diğerler konu memnun olanda var memnun olmayanda,o tamamen beklentiyle alakalı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Markasını varmıydı bılmıyorum ama,mavi olanlardan kullanmıştım bende
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
malzeme eksikliğinin farkındayım,ben genel görüşümü söyledim memnun olup olmamak kullanıcılara bağlıdır tabiki
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
evet arkadaşlar ayar anahtarı dışında bi eksiği var mı?bu şekilde araca montajı yapılırmı?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
![]() sendeki 2. resimdeki mavi görünen plastiklerden 2 tane var. 4 tane olması lazım. eğer bahsedilen eksik parça o ise. ama onsuz da takılabilir sıkıntı yok yani __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda
|
eksik yok o üstteki metallerle takılmıyor zaten kimse kullanmıyor çünkü o metalleri takarsa yay üst kuleye oturmuyror buyüzden takımda bi eksklik yok
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
teşekkürler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|