Bırak bu renk araba almayı,bmw bineceğim en son araba.
Printable View
Bırak bu renk araba almayı,bmw bineceğim en son araba.
Valla bence kaliteli gösteriyor arabayı.. daha oturaklı ve zarif görünüyor.
benim çok hoşuma giden bi renk. bu ilana bakarsanız bence fikriniz biraz daha değişebilir :) BMW 3 Serisi 3.20i 2001 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk
güzelb bir sarı-siyah dengesi kurularak çok güzel durabilir araç ben olsam alırdım
şimdi de e90 almışsın pişman mısın? evden de bana e90 al deniyo çnkü, bende kararsızım.. aslında istediğim alıyım bunu 2 ay binip satıyım sonra kışın kışlık araba alıyım ama öyle bi dünya yok biliyorum :)
Phoenix olmasa da çok benzeri kaplama vardır heralde.. mantıklı olur kapı içleri de sırıtmaz
bu araba fiyatı yüzünden cazip zaten bunun başka rengine bakamıyorum o yüzden biraz fiyat arttırsam e o zaman yeni kasasını al diyolar..
piyasadaki ilanlardan %10 ucuz ama bu cabriolarda ne alınan var ne satılan ilandakiler arasında.. piyasası bu mu bilmiyorum gerçi 40 altına hiç görmedim ben satılık
hastaları oluyo bu rengin evet ki benm baktığım araba dışında herkes piyasasından yüksek istemiş özel renk diye
bakalım kısmet :)
başka bi araba olsa bu kadar takılmazdım da bmw kullanıcısı bi garip bazı renkler kesinlikle satılmıyo yeşil mavi gibi sunroofsuz aldık bi kere bi hata yaptık onu da zor sattık. yine aynı şey olmaz inşallah
bu 40.000 emsalleri 44falan ama bunda 3 parça boya varmış diğerleri boyalı
1000lira bile yıkarı çıkartsam fiyatı e90 al diyolar.. o yüzden başka bakamıyorum malesef
ee napalım.. bende 10.000liram da olsa e30 alırım yine bmw alırım..
bana da öyle geliyo sanki yay falan da takmıycaksın buna turuncu sinyaller falan ilk sahibi ayağı elit elit geziceksin :D
kaplatırsam da yine kardeş olucak yaw ama neyse olsun.. 99dan beri e46 ya biniyoruz :D
tüm ilanlara baktım m teknik yakışmıyo gibi geldi bana CSL jantı çok severim o bile yakışmamış bu renge
baya araştırdım güzel yapılmış bişey hiç bulamadım
fıyatı uygunsa kaçırmadan alırım ama renk değişmek kaydıyla tabikide :)
kırmızı e46 alınır, bütün kromlar sökülür, karbon detaylar eklenir, Eriadorum Kaanım'ın koyduğu fotoğraftaki stoplar ve ön tampon takılır.
Sonra geç karşısına, koy bi duble, yak bi sigara.