|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
Arkadaşlar herhangibir rahatsızlıktan dolayı uzun bir süre misal 6 ay gibi yada 4 ay gibi rapor alan bir ssk lı çalışanın, rapor bitiminde işten çıkarılması halinde, bu kişi işsizlik sigortasından yararlanabilir mi.
Belirli bir rapor gününden sonra işsizlik maaşı alınamıyor gibi birşeyler duydum forumlara baktım ama tatmin edici cevaplar bulamadım. Aramızda muhasebeci arkadaşlar var mutlaka, her konuya bir çözüm bulan TT ailesi, sorumun cevabına yardım lütfen
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
bu konu hakkında bilgi almak için bursadaki iş kur u ara kardeşim..işşizlik sigortası servisini baglasınlar sorularını onlara sor anında cevabını alırsın..
İşkur Bursa İl Müdürlüğü Adres: Atatürk Cad. No:104 Osmangazi / BURSA Tel: 0.224.225 15 15 - 225 17 45 - 225 17 46 Faks: 0.224.220 20 13 bursa@iskur.gov.tr __________________________________ TU5J4/L3 'cüyüz dedeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
işten cıkarılırsa almaya hak kazanır diye biliyorum
miami ve mustu abi olsa bu konuda güzel atışırlardı
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ssk primin 900 gun kadar yattıysa işsizlik maaşı alabılıyorsun
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
kardeşim benim annem iş kurda memur aradım ama ulaşamadım..sen dediğim gibi bursda iş kuru ara sor hemen verirler yanıtını..ama benım bildiğim son 3 yıl içinde kesintisiz aynı iş yerinde 900 günü doldurup istifa etmediğin sürece iş veren tarafından cıkartılırsan almaya hak kazanıyorsun..bende aldım zamanında..ama raporla alakalı özel bi durum varmı onu hiç duymadım..sen ara bi sor..
__________________________________ TU5J4/L3 'cüyüz dedeeeeeee
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
alırsın alırsııııınnnn
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
birde şöyle bir durum var. bizim patronun 3 şirketi var. 3 üde aynı şahısa ait bulunduğu adreslerde aynı grup şirket yani. 6 senedir aynı işyerindeyim ama zaman zaman bir şirketten diğerine transferler oldu. zamanında fabrikada doktor vs bulundurmamak için 3 e bölmüşler. bazen bir şirketten diğer şirkete transfer yapıyorlar, sigorta hiç aksamadan devam ediyor yine fakat şirketler değişiyor. bu durumun 900 güne bir etkisi var mıdır ?
Son Düzenleyen despe; 08-06-2011 10:32. |
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
900 gün değil aralıksız 6 ay çalışan iş bitiminde işsizlik maaşını hak eder.
Bir diğer konu ise eğer çıktığınız yeri şikayet ederseniz anasını bellersin bu grup şirketleri arası değişim, onların mali açıdan canını sıkar. SGK herzaman çalışanın yanında unutmayın. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
burdan bakabilrsin usta 7.ve 8.maddeler sizinle sorunuzla alakalı __________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: N/A 306 gti
|
Raporla olup olmaması durumu değiştirmez fakat iş yerinin seni hangi sebepten dolayı çıkarttığı büyük önem taşır, misal gerekçede raporun konusu bile geçmeyebilir fakat iş yeri ahlakı ve etiklerine aykırı bir tutum sergilediğin tespiti olur da buna istinaden çıkartılırsan ki bazı işyerleri kıdem tazminatı ve ihbar tazminatı vermemek için bunu yapalarlar, SGK da aynı gerekçeyi göz önünde bulundurarak sana işsizlik maaşı artı sigorta bağlamazlar.
Kısacası böyle bir durum başına gelecekse, gerekçeyi mutlaka öğren ve itirazını baştan yap. Aksi takdirde mahkeme ve uzunca bir süre uğraş vermen gerekir. __________________________________ /// PEUGEOT SPORT it's Pug Life |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
iş şikayet etmeye kalırsa zaten ben haklı çıkarım. elimde ilk girdiğim günden beri bütün maaş brdrolarım mevcut.
|
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
Normal şartlarda işkur işsizlik maaşı için son 2 yılda 600 gün hizmet ve son 4 ayda ful hizmet şartlarını arar.
Son 4 ay raporlu olmanızın sıkıntı yaratacaını sanmıyorum ama en önemlisi çıkış bildirgenizde işverence işten çıkarıldığınızın belirtilmesi yine ana şartlardan... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|