mert gelicem evdekilerlede konustum arabada var:) ama sımdı eray abıden haber beklıorm telefonu kapalı:D
Printable View
mert gelicem evdekilerlede konustum arabada var:) ama sımdı eray abıden haber beklıorm telefonu kapalı:D
son çağrı bu arada, çekmeköyden çıkıyorum. alırım isteyeni:) (güzergah ustu tabii:D)
tarif eden oldumu bilmiyorm ama şöyle gidebilirsiniz. merterden devam ediyorsunuz sirinevleri geçip çobanceşmeden sonra sağdan basın ekspres yolun girip devam ediyorsunz sağınızda 212 avm var orayı geçtikden sonra edirne tabelası sizi sağdan üst yola çıkarıcak gişeleri gördüğünzde sağdan son ayrım var o yola girip olimpiyat tabelalarını takip ediceksniz.
orda olmak cok isterdim ama işlerimden dolayı gelemedim footo ve videoları eksik etmeyin :)
bu ara yol yordam bılmıyorum, ayvayı yedik:)
Avcılar tarafından tarif edebilecek olan varmıdır?
bu sefer katılım yüksek olacak galiba:)
kısmetse ordayım bende
Arkadaslar sımdı geldım ewe cok guzel bı gundu burak abının arabasına da bınme sansım oldu kulaklarım ın ıcınde bıle lastık tozu vardı Hersey ıcın cok tesekkurler ...
organizasyon güzeldi rob çok fena olmuş bayıldım ona , kötü yanı kulaklar pert oldu
keşke arabamız yolda kalmasaydıda bizde gelebilseydik :(
çook güzel bir gündü
çeşitli ve bol araçlar vardı acaip keyif aldım
s13lere her bindiğimde tur tamamlıyamadan döndünkten sonra kendimi muştu gibi hissettim:D
barış efe ve mustafa teşekkürler keyifli dakikalar için
Cok İyidi Bİ Kaç Kare Aldım 34 rob Un ama Her tarafım Siyah Lastik tozu oldu ama degdi :)