Ne contaymış :)
Printable View
Ne contaymış :)
eger araba motur gerçekten saglıklı ve taşlanmamış olursa conta 106 saxo en iyi verim veren işlemlerden birisidir
bi conta yapayımda typerlara sıkayım:D
size bu iş gerçekten makara geliyor galiba saglık bi 106 kazan filtre kat iptali ince conta ile stok typerla 180 lere kadar rahat aşık atar
180 az kanka biz carla um la stok fn2nın yanında gıdıyorduk o hızlarda..ince conta ile rahat 200de yanında olur..tabi 106 saglıklı oynanmamışsa daha önceden..
Valla ben kendimden örnek verim :D bende çok arabayla denedim ama cidden GTI ile S16 Arasında cidden fark var
106 GTI Sahıbıyım Hıc aracımı denemedım . Denemek ısteyen olursa aracımı gormek ıstıyorum :)
Komple 51 lık boru son susturucu remus turbo desıgn . Kazan Filtre Kiti AEM Dry flow
Özellikle S16 TI olsa ıy olur farkı gormek lazım :)))
Az laf çok iş,videoları bekliyoruz görelim ölelim CAN'lar ...
Halk Arasında Bazen Çeşitli Söylentiler Çıkar Ve Bunlar Konunu Yasaları Bile Değiştirir :) Bende Yıllardır S16 vs GTI Arasındaki Farkları Bulmaya Çalışırdım Kimi Derdi Klima Onda Daha İyi Kimi Derdi Onun ABS Daha İyi Ama Hep Bilindik Ve Kesin Bişey Vardır S16 Daha Çigerli Derlerdi :) Artık Yeni Nesil 106 ları Görmek Daha Güzel Olur Bence´.
Ne yaptıysam dinletemedim cihan karaelmas kardeşime oda yine denedi az önce, sonuçları açıklıyorum :)
Video çekeceklerdi hatırlıyorsam ama oda yalan oldu :) fark 6 7 boy .
Öümüzdeki maçlara bakacagız artık :)
ya bahsı gecen su arabayı bızım yg 106 ıle deneyelım bakalım ne kadar cıgerlı herkes gorsun sonucta yg ıle ek 106 hep kafa kafaya gıdıyorlardı eger bu 106 da yg ıle kafa kafaya gıderse veya gecerse harbıden CIGERLIIIII bı 106 oldugunu anlarız bu kadar basıt ...
Benim aracım stock ,sizinkininde öyle oldugunu idda ediyorsanız denerim neticede denemiş olurum;) ama şöyle bir durum var.
rippo egz
ac deki yazılım
kısa şanzuman
filtre
iskender 51 düz boru
ss egzoz
Bunları göz önüne almak lazım ;)
Saygılar ...
konunun başını okumadım ama ciğer dediler YG dediler işte YG ve EK 648
http://www.techturkey.com/forum/vide...adan-asla.html