yaa abi mılletın arabası ıcın burda atar gider yapmayın orcun sende abartma ak yok egzantrıksız araba gecemez felan tamam adamın arabası ıyı gidiyor ama okadarda değil..nihayetınde 875 kg 106 e bide saglıklı olunca böyle yürümesi normal artık ne diyim..cihanın kımseyle bi iddası yok sonuçta adamın olayı farklı zaten..
Aman ben bu sayfayı kapattım kanka artık bu tarz arabalar ugraşmaktan sıkıldım valla olursa güzel bi makina yapar hem gezer canım çekerse sıkarım
Hiç bi zaman geçememiş mi? Bu muhabbetleri aşamadınız mı daha?
Çok geriye bakmaya gerek yok orcun'un 1 ay önceye kadar geçtiği bi ton 106 saxo var. Bir araba orcunu geçti diye orcunun arabası yurumuyor mu? Son zamanlarda ki stok 106 saxolar 5 sene öncenin stok 106 saxosuna göre nedense çok daha iyi girmeyede başladı böyle bir durumda var![]()
Sizin 15+ kategorisinde birinci olduğunuz gün orcunun arabası ağrıza yapmasaydı bu sorunun cevabınıda görmüş olacaktınız![]()
adamlara bak ya 200 den sonra hangi şerite kaçacagını şaşırdın ne çabuk unuttun hani video var diyordun ya dönüş yolundaki videoları eklesene zahmet olmassa canım benim![]()
yok kanka bende bi tane videosu vardı sildim çok karanlık diye yok bana bundan bi araba iel denersem kimse video çektim diye kızmasın cumartsi beklerim gebze sularına isterseniz ne kadar 106 saxo varsa son kez deneyim herkez ne geçiyor geçmiyor görsün burdan hodri meydannnnnn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)