Sercan arabasına çok iyi bakıyor almadan önce de bayağı aramıştı, bütün bakımları falan yetkili serviste yapılıyor, biraz pazarlık payıda var bildiğim kadarıyla :)
Printable View
Sercan arabasına çok iyi bakıyor almadan önce de bayağı aramıştı, bütün bakımları falan yetkili serviste yapılıyor, biraz pazarlık payıda var bildiğim kadarıyla :)
Buda çok iyidir Alp'in eski arabası ama model yılı sana uymuyo
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 41.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Sti alınacaksa 2005 2.0 litre alınmalı aslında ama onlarında herkes fiyatını uçurmuş :)
valla 2005 sti ya 60 vereceğime son kasa s3 almak 5 kat mantıklı bana kalırsa
2005 öncesi yerine vag grubu quattro bakıyorum bu sebepten
Bugün 30 lu paralara İmprezza arıyor olsam bundan başkasına heralde bakmazdım.
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Zira para bulsam dizelin yanına alırım çokta keyifli olur.
300+ civarı günlük amca arabası:)
A4 2.0 Tfsi hedef gibi duruyor bu durumda,
Ama bütçeye yaklaşsa şu nasıl güzel olurdu varyaaaaa :D
BMW M Serisi M5 2003 Model 65.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bu m5 i alsam herkesle ilişkiyi keser,araba ile arkadaş olurdum
sabah akşam onunla konuşur dertleşir, içinde uyurdum ahahha.
vergisi 5 bin, kaskosu 10 bin eheh
hepsi öyle de bunlar kkm yi geri almıyor....
bmwciler de almıyor,
100 binden fazla vti yok ama:)
bug eye sti güzeeelll :D
şanzımanı ve motoruyla oynanmamış 2.0 gt nasıl 340 km gibi atmosferik hızlara çıkıyo delinin biri kuyuya taş atmış 40 nız çıkaramıyo arkadaşlar bu arada korayın arabasını tek geçerim
Arkadaşlar Sedan kasa önerebilceginiz Gc8 ler varmi ?
Teşşekürler şimiden
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 23.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk,
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Bu araçları biliyormusunuz peki ?
Aracı donanımsal yürüyen olarak gerçekten güzel sizin öneriniz.Fakat ama lari olan bi araç ilginize cok teşşekür ederim