Orkut sanırım Berlina Black diye geçiyor bu yanlış bilmiyorsam. onunda boya kodu NH547 olması lazım.
Printable View
Orkut sanırım Berlina Black diye geçiyor bu yanlış bilmiyorsam. onunda boya kodu NH547 olması lazım.
honda servisinden öğrenirsin kanka boya kodunu ;)
takata yeşili jant sevmeyenlerden biri de benim :) beyaz iyidir. illa aykırılık olsun diyorsan da turuncu iyi bir alternatif olabilir.
http://ivyleagueeast.com/wp-content/...7/DSC_0382.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4003/...04e41fd84d.jpg
ben turuncu düşünüyordum aslında da :D kızkardeşim kullandığı için arabayı istemedi başka renk olsun dedi :D kıramadım :)
o jantlar öyle fotoğraflarda güzel durur. Canım Türkiyemin yollarının tozu çamurunu azcık yediğinde makata olur artık onlar. Ya geçtim onuda Hadi Sen o renk jant takacak araca denk gelmedin içinde uhte kaldı. Buforumda ve diğer forumlarda birsürü adam takata takata diyo. Neden senin koyduğun fotodaki gibi bir araç göremiyoruz yollarda? Bize fazla o renk :D
Onur ben bi Rex alıp yapıcam söz :hahaha:
Berk007@ takata orange da olur o da güzel renk ben fikir açısından söylerdim sadece.
siyaha herşey gidiyor çünkü, rengin özelliği o.
hondaya dönüş yaptığımda takata orange + takata green renlerini yapıcam zaten bende :)
piano siyahı gayet iyi :)
Buraya yazdıktan sonra arkadaşımı aradım müsait değilmiş meşgule attı. Sonra sağolsun eve dönerken otobüste aradı :D haftaya gececiyim denk gelemem elemanlarla ama gündüz vardiyasından birilerini bulup sordurtturmaya çalışıcam. Yada siyah s2000 görürsem çevirim yolda kapı içine bakıveririm :D
Bu arada memleketin yağmurunu çamurunu düşünürsen ohoooo hiç bişeye boyatma kirlencek diye :) sen boşver, yeşil süper duruyor jantlara yav resimlerdeki gibi... :)
Obsidian Black, simli falan, 2011 mercedes rengi...
Boya kodu Polaron 197...
Subaru Impreza siyahı... Black Mica 18L kodu... Siyah günes vurunca sarı simler ortaya çıkıyor. Böyle bir siyah ben görmedim... ;)
s2k siyah boyu kodu bu mudur arkadaşlar: NH547=Berlina Black?