|
|
#1 | |||
![]() |
Adana Ve çevresindeki Tüm VTi-207rc (lemans)-stoc FR- Clio RS-Cooper S-bmw 320-330 dizel benzinli araç sahiplerini SU vtec ile denemeye bekliyoruz....
Markasını yazmadığım aynı güçlerde olan araçlar ile aracımızın gücünü ve yürürünü görmek adına dene yapmak istiyoruz. Kesinlikle Atar gider yoktur. Proje değiştiriyoruz.Turbo takacağımız için son kez atmosferik hali ile denemek isteyen olursa eğer bana ulaşmanız yeterli olacaktır. Specler : 11,5 cr CP piston Hytech headers hks Mantar filtre Skunk2 emme-blox gaz kelebeği DC son susturucu Neptune RTP ECU (Tuned By SR & MKT) __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. Son Düzenleyen MKT; 10-06-2011 13:44. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: :)
|
insanın yürüyen bir aracı olduğu zaman denemek için konu açması atar gider yapmak değildir,sıkıntı olmaz
ama birşey dikkatimi çekti, BMW neden 320? 330ları bile 200e kadar boy boy ayırabilecek bir makine sonuçta su vtec 320d yazılımlı filan mı demek istediniz inanın meraktan soruyorum.Allah nazarlardan saklasın hocam, umarım gönlünüzden geçenler asfalt üzerinde can bulur
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
320D çipli olursa olur.oraya yazmamışım.ama 330 lada denerim. gelsin M3 le de basarım. Hem biraz ciğer sesi sduymuş oluruz
vanos sesi duymayı özledik 106 olour saxo olur.NOs basılmadığ sürece her araçla deneriz.maksat zevkli bir akşam olsun.söküp turboyu takmadan önce bir görelim aracımızı tek istediğimiz bu.emeklerimizin karşılığını alabilmişsek ne ala bize.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
sayın kullanıcı lütfen ismini ve telefonunu kaldır, p.m. den ulaşsınlar konuyu düzenliyorum
çok tutmayacağım __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Umut Parça lazım olursa bende herşey var bi ihtimal farklı bişeyler yapabilirim konuşuruz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
800 lira atın ortaya basalım aksam
turbo patlamazsa paranizi almam patlarsa kendimi garantiye almış olurum ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bizim arabaya bişe olursa ve geçersek sen verecenmi 800 ü
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Verrrik
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '05 EP3 CTR
|
alacağım dou da olsun ben geliyorum
![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Beni yanlış tanıyorsunuz
Hakan abi sen da gel ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
2 bardan aşağı basan bir daha foruma girmesin o zaman
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
varsa deneyelim ya evde saldık göbeği otur otur spor yapalım amaç bu değilmi neden herkes aracına parça alıo kendinizemi saklıosunuz bu makinaları
bugün gerçi yağmurlu gibide hafta sonuna mutlaka açar
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yok abi ya ufaktan bi setup o kadarı düşüncemin üstü gibi fullrace manifolt gt30 felan düşünüyorum 2 bar basıp o kadar aksiyon düşünmüorum
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ilk seriyi hallettik yokmu başka denemek isteyen
gelip deneyenlerin ayağına sağlık
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: loading..
|
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:23 ::::

ama birşey dikkatimi çekti, BMW neden 320? 330ları bile 200e kadar boy boy ayırabilecek bir makine sonuçta su vtec
vanos sesi duymayı özledik