|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
aracın arka camına film çekilmiş eskiden. rengi filan gitmiş durumda şeffaf hale gelmiş ve bugulanmış gibi çizilmiş zamanı geçmiş filmin bunu nasıl sökebilirim bir yöntemi varmıdır? aracı güneşe bıraktım belki yumuşar sökerim diye köşelerden uçlardan hafif kaldırdım ama komple sökülmüyor parça parça kopuyor. bunu nasıl sökerim?
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
aynı dertten muzdaripim. ön cam hariç diğer camlarda var benim. kolay sökme yöntemi var mıdır?
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: loading..
|
muhtemelen ısıtıcı film tabakasınıda söker alır en iyisi bu işlerle uğraşan film çeken ustalara danış yoksa kışın çok sıkıntı yaşarsın buğu yapar
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
![]() yan camda da vardı aynı şekilde rengi filan gitmişti onu geçengün kolayca söktüm. şimdi aklıma geldi camların buğulanmasını sağlayıp sökebiliriz belki?? __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ısıtıcı yardımıyla kolayca sökebilirsin
söktükten sonra kalan film yapışkanlarınıda benzin yardımıyla temizleye bilirsin muhtemelen arka camı söktüğünde reiztanslarıda gelecektir reistansların üstünden 1 kat bakır boyasıylada boyarsan onlarda tekrar çalışır duruma gelir saygılar |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
teşekkürler bilgiler için
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bu araç kaplıyanların ısıtıcıları var onlardan, fön makinesinin ısısı yeterli olmaya bilir yardımcı olduysak ne mutlu
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Fön makınası yemez fazla cok ısınıncada durur pürmüzler var camcılarda fön gibi ısıtıcı daha saglam onla kolayca sökülüyo...
__________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 320cd M
|
Valla ben bir öncekı cam fılmlerımı sokturdugumda oyle ısıtıcı fln kullanmadık.arka cam hariç gelısı guzel soktuk ardından kalanları sıkoç bırayt tel bulasık sungerı ıle sokmustuk
arka camda rezistans oldugu ıcın de dıkkatlıce sokmustuk sonra yine süngerle almıstık kalan parcaları.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Special CoRoLLa
|
şu aralar bende cam filmi taktırmayı düşünüyorum yazılanları görüncede acep hiç yaptırmasak mı diyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
benim eski aracımda da vardı film aldıgım gun onlarıda soktum. ben sevmiyorum filmi.
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
bunda aldığımda filmli geldi. sökücem sonunda o olcak
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Yok
|
ya geçen gün bizde söktükte gene kalmıştı onlarıda camsili bi beze döküp öyle silmiştik çıkarıyodu.hiçbi izde kalmamıştı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bi cam sil al köşeye sık ordan kaldır filmi kaldırdıkca filmi sök iz kalmadan kolayca çıkar defalarca o şekilde söktüm.
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ben zamanında 2 oda 1 salon arka camımdaki eskimiş filmleri söktükten sonra
en güzel cifle çıkartıyordum o kalan yapışkanımsı şeyleri..Merak etmeyin camlar çizilmiyor Rezistanslara zarar gelmesin diye de rezistansların bitim noktalarında bir altından bir üstünden falçatayla keserek çıkarmıştım... Rezistans kırmızı çizgilerin arasında kalıyor.
__________________________________ JDM Don Lastiği...
JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |