Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar siteden hala bir geri dönüş olmadı sahibinden.com biraz biraz sapıtmaya başladı artık evet ama hala kulvarında tek örn gittigidiyorda herşey baştan üçretli ilana resim koymak ilanı açmak sahibinden.comda bunların hepsi bedava
bosver sımdı sahıbındenı olmussa yanlıslık sıkıntı olmaz snn adına gercı onu getle alan da sıkıntı olur ama .okul kaydı meselesı daha cıddı fena bı sıkıntı.ınsanlık halı olur boyle seyler derızde o ınsanlık halı ınsanların basına buyuk dertler acmasın.
Ya ben o ilani onaylayani bulsam yemin ediyorum dövecem. Ya her seferinde ilanon fiyatinda degisiklik yaptigimda ilanim km bilgisi yanlis diye ilanimi askiya aliyorlar her seferinde destek hattina mail atmak zorunda kaliyorum.iyice sasirdilar
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Devamlı ilan veriyorum. 2-3 günde bir sdece değişiklik yaptığım ilanlar askıya alınıyor.2-3 kere deniyorum. Eğer halen askıya alınıyorsa bir güzel yazı yazıyorum sizin bu ilanlara bakan arkadaşlar işten anlamıyormu vs vs.vs Bu işi yapamayacaksanız ben başka yerde ilan vereyim diyorum.
Bir keresinde bir ilanımda tek ürün var. Israrla 2-3 sefer de askıya alındı. Sinirlendim destek merkezine yazdığım yazıda ilanımı askıya alan kişi ilanımda ikinci ürünü bana göstersin. Ne biçim iş yapıyorsunuz. Bu işi beceremiyorsunuz diye uzun bir yazı yazdım. İlanada dokunmadım askıda bekliyordu. Sonra özür mesajı geldi ve ürün onaylandı![]()
Dünde bir tanesini askıya aldılar Mesajı sildim sonra ilanı bulamadım. Yeni açtım onu bekliyorum
sahibindende çok derin yaralarım var deşmeyin dedeler![]()
Bir gariplik daha son cevaplayan ciğdem yıldırım adında bir sahibinden.com çalışanı olarak gözüküyor ama destek talep mesajını açtıgımda kimse bişey yazmamış :S
geçen arkadaş için üyelik almaya çalışıyordum bir türlü olmadı boşverdim bende.
telefona geldi diyor onay kodu.yazıyorsun siteye kabul etmiyor kodu.saçmalık.
Konu güncel destek talebimin adı ''ilanım başkasının üyeligi ile yayında'' yerine ''ilanlarla ilgili farklı kullanıcılara mesaj gönderilmesi i'' degişmiş cevap veren hala ciğdem yıldırım gözüküyor ama ne ortada cevap var nede talebin açıldıgı tarih ile son güncelleme tarihinde bir degişme bunun üzerine bir talepde daha bulundum bakalım bu iş nereye kadar gidicek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)