kendileri cigerli biraz :):):)
Printable View
kendileri cigerli biraz :):):)
duydum duydum çok fena :DD
tanıştığımıza çok memnum oldum arkadaşlar,,,keyifli bi gece oldu,,,yeni karting pistimizinde tozunu attırmış olduk :) gerçekten üzel olmuş pist................
resım yokmu resımmm :)
erken ayrılmamıza rağmen keyifli bi gün...tabi benden sonrası asıl buluşma olmuş....herkee teşekkür.......
geçtin kardeşim geçmeyede kasnaklı cooperS e boy boy olunca saxo bi ön plana çıkıo tabi :D
ordan geçerken tesadüf kamerama takılmış mcs saxo soldakide s13 o da eğleniyo kendi çapında :)
Not: s13 o geceki e46 m3 ü de geçmiştir :)
http://www.youtube.com/watch?v=1EcfSJzyik8
valla mesafe yok oraya doğru bastılar işte ya bi tek ahmet abiin çektiği video var
kimsede mı ogun makına olmaz yaa :D:D:D:D
iyiki ben gelmemişim:)
Neden kıne cem abi :soru: :soru: :soru: :beuj:
:D:D:heyoo::heyoo:
guzeldi herşey
bi edit olayı yaşanmışta
ben izah ediyim, yokuş yukarı cooperı olan arkadaşımız vites atınca araba sarıp üstüme doru geldi 2 ye erken atıp 1sn fln beklemek zorunda kaldım, dönüşte düzgün basınca 2-3 boy oldu rahat kendide öyle söyledi, çok teşekkür ederim ona da okuyosa burdan
fark banada biraz fazla geldi ben cooperın geçecegini tahmin ediyodum sitede varsa cooperi olan arkadaş deneyebiliriz, bende merak ediyrm
bu istanbullu arkadaşlara kızıyoduk istanbul arabaları bi başka mı gidio sanki die ama galiba gerçekmiş:D
vayy maşallah:)