Çok nadirde olsa yapıyorum bende :/
Printable View
Çok nadirde olsa yapıyorum bende :/
takıntı yapmaya gerek yok reizz :D gecenin 3 ünde bursa çiftetellisini açıp oynamanın keyfi paha biçilemezz :D
Boyun,sol ayak baş parmak,sağ ayak baş parmak,sol ayak bilek,sağ ayak bilek nadirde olsa sağ diz..ve 10 parmak olmazsa olmazlarımdan :D sağ ayak baş parmağını üst üstte çıtlatmada yarışıcak varsa yarışırım :D
ara sıra bende cıtlatıyorum ama bunu okuduktan sonra daha cıtlatmam:D
ne kadar çıtlangaç varmış forumda , koro kuralım :D
ben boynumu çıtlatyorum kopucakmış hissi veriyor çıtlarken
şu yazıyı okuduktan sonra inalılmaz bi çıtlatma isteği var içimde kendimi frenliyorum :D
sabahlarıda parmaklarımı çıtlattığımda rahatlıyorlar sanki şuan eklemleri açılmadı ama çıtlatınca kendine geliyor keratalar :D
parmakları bilmemde sakın belinizi kütletmeyin 2senedir bel ağrısı çekiyorum berbat bişey daha fazla ağrıyor rhtlıyo gibi oluyo ama yatınca sabah kalktığınızda heryeriniz ağrıyo
hiç işim olmaz:D acı verio bana kız arkadaşım çıtlatıo arada darp ediyorum :D tek çıtlayan yer boynum peş peşe ne kadar yaparsam o kadar çıtlar:)
şu başlıktan sonra bütün eklem yerlerimi çıtlatmaya başladım :)
çıtlatıyordum bıraktım zaten bu yaşta titremeye başladı.
ara ara oluyo yinede :D gerilince falan direk parmaklara sarılıyorum :)
ama başlık iyilik amaçlı olsada insana hatırlatıyo aa ne zamandır biyerlerimi çıtlatmıyordum gibilerinden teşvik etti beni :) çıtlatmamak için zor tutuyorum şuanda kendimi.
sabahtan beri çıtlıyorum yawww :D
uehuehe ne konu acmısım :D
silinmesini taleb ediyorum yoksa colak kalcak herkez euhausd :D
Yazıyı okumaya başlarken bile çıtlatarak başladım :D :D
ama çıtlatmanın zararlı olduğu kesinde değil başka kaynaklarda,çıtladığı zaman bi sıvı dökülüyormuş sonra o sıvı yenileniyormuş falan yararlıda olabiliyormuş.
aynen okurken çatır çutur girdim gene :D Çok sık yaparım bende
arkadaş şu konuyu silin ya başlığı gördükce çıtlatıyorum :D
pek zararlı değilmiş devaam :D
uehuehhueueu :D saga ayak :D:D
kolumu yere paralel uzataym ve bileğimi çevireym 48403294320 kere çıtlar:D nedenini bilmiyorm :D
aynen ayak parmağm :D çekiyorm sonuna kadar hani yerinden mi çıktı diye acaba ama hiç bana mısın demiyor sürekli çıtlıyor :D
aynıı kaynıımmm aynıı :D :D bazen kolum kopacakmş gibi ağrı giriyor küütt diye ses geliyor :D
melih aganın neden baska dogus :D:D
evet arkadaşlar çok zararlı gerçekten,benim bir arkadaşımda var bu sorun elleri titriyor artık doktor çözümü yok demiş bu olayın bende jenga oynarken farkında vardı tıtremekten jengalar devrıldı
İki elimin tüm parmakları, el bileklerim, ayak bileklerim, dizlerim ve bazende omurgam cıtlatıorum.
inanılmaz rahatlatıcı.
zararlıysa zararlı. sigara da zararlı anasını satayım :)
şimdi gördüm konuyu bende çıtlattım kimsenin aklında yokken soktun aklımıza bunu konuyu her gördüğümüzde çıtlatırız.
yinede teşekkürler paylaşım için:)