HADİ GEL ŞİMDİDE DÜĞÜNLERDE ÇITLAT PARMAĞINI AKLIMA HEP BU GELCEK BENİM :D piskolojim bozuldu şimdi :D
Printable View
HADİ GEL ŞİMDİDE DÜĞÜNLERDE ÇITLAT PARMAĞINI AKLIMA HEP BU GELCEK BENİM :D piskolojim bozuldu şimdi :D
GÜnde defalarca 4-5 farklı şekilde çıtlatırım hatta orta parmagımın kimyası bozulmuş durumda
Çıtlatırken insan farkında olmuyorki önüne geçsin alışkanlık olmuş :D
Çok nadirde olsa yapıyorum bende :/
takıntı yapmaya gerek yok reizz :D gecenin 3 ünde bursa çiftetellisini açıp oynamanın keyfi paha biçilemezz :D
Boyun,sol ayak baş parmak,sağ ayak baş parmak,sol ayak bilek,sağ ayak bilek nadirde olsa sağ diz..ve 10 parmak olmazsa olmazlarımdan :D sağ ayak baş parmağını üst üstte çıtlatmada yarışıcak varsa yarışırım :D
ara sıra bende cıtlatıyorum ama bunu okuduktan sonra daha cıtlatmam:D
ne kadar çıtlangaç varmış forumda , koro kuralım :D
ben boynumu çıtlatyorum kopucakmış hissi veriyor çıtlarken
şu yazıyı okuduktan sonra inalılmaz bi çıtlatma isteği var içimde kendimi frenliyorum :D
sabahlarıda parmaklarımı çıtlattığımda rahatlıyorlar sanki şuan eklemleri açılmadı ama çıtlatınca kendine geliyor keratalar :D
parmakları bilmemde sakın belinizi kütletmeyin 2senedir bel ağrısı çekiyorum berbat bişey daha fazla ağrıyor rhtlıyo gibi oluyo ama yatınca sabah kalktığınızda heryeriniz ağrıyo
hiç işim olmaz:D acı verio bana kız arkadaşım çıtlatıo arada darp ediyorum :D tek çıtlayan yer boynum peş peşe ne kadar yaparsam o kadar çıtlar:)
şu başlıktan sonra bütün eklem yerlerimi çıtlatmaya başladım :)
çıtlatıyordum bıraktım zaten bu yaşta titremeye başladı.
ara ara oluyo yinede :D gerilince falan direk parmaklara sarılıyorum :)
ama başlık iyilik amaçlı olsada insana hatırlatıyo aa ne zamandır biyerlerimi çıtlatmıyordum gibilerinden teşvik etti beni :) çıtlatmamak için zor tutuyorum şuanda kendimi.
sabahtan beri çıtlıyorum yawww :D
uehuehe ne konu acmısım :D
silinmesini taleb ediyorum yoksa colak kalcak herkez euhausd :D
Yazıyı okumaya başlarken bile çıtlatarak başladım :D :D
ama çıtlatmanın zararlı olduğu kesinde değil başka kaynaklarda,çıtladığı zaman bi sıvı dökülüyormuş sonra o sıvı yenileniyormuş falan yararlıda olabiliyormuş.
aynen okurken çatır çutur girdim gene :D Çok sık yaparım bende