Mobil operatör arama - Mobil operatör arama modülü,GSM Tarifesi arama,Mobil Operatör Arama modülü ile en hesaplı gsm tarifesini bulmak çok kolay, burada bütün tarifeler mevcut.. hediye dakikaları varsa internet hediyeleri kampanyaları yazıyor.
Printable View
Mobil operatör arama - Mobil operatör arama modülü,GSM Tarifesi arama,Mobil Operatör Arama modülü ile en hesaplı gsm tarifesini bulmak çok kolay, burada bütün tarifeler mevcut.. hediye dakikaları varsa internet hediyeleri kampanyaları yazıyor.
Avea faturasız kullanıyorum 1000dk avea içi(istenirse 500 dk heryöne)+1000sms heryöne + 1 gb int. paketi var 19tl tam öğrenci işi hemde kafam rahat =)) Bu tarz kampanyaların içinde en avantajlısı bu paket sanırım.
Konu ilac gibi geldi..Suan bende faturalı tarifelere bakıyodum..
Aklıma yatan vodafone genc avantaj tarifesi 25TL'ye 500dk heryöne+5000sms heryöne+face+tweeter bedava artı olarak freezone kampanyasındanda 10 aylık 1000 dakika ve 1000mb internet geliyomus..Tabi bu numara tasıyanlar için gecerli..
500dk heryöne diye bisey ben göremedim...Eger kesinse bu bilgi hemen geçebilirim
Vodafone genç avantaj kullanıyorum sınırsız internet paketimde var ,sorunsuz olarak kullanıyorum herkese vodafone tavsiye ediyorum en azından turkcell'den sonra vodafone geliyor bence ,avea 'ya hiç bulaşmayın derim
Sınırsız internet nekadar peki ? Sitede göremedim
Vodafoneda 8 Tl sınırısız internet.
bu işlerde birazda ne kadar konştğnu hattı ne kadar kullandığını takip etmek gerekiyor benim faturam hiç bi zaman paket ücretimden fazla gelmedi sanırım takip ettiğim için..
vodafone şuan en fazla dk yı en ucuz rakaam veriyor ama var bir iki arkadaşta konuşurken tilt oluyorum çekmiyo telefonları..
aveaya yöneliyosun fazla dk uygun fiyat güzel bu seferde çou kişi fazla geliyo diyo en mantıklısı alıcaksın bi 532 li hat ordan bi başla memnun kalmadıkca değiştir şu da var prestij numarsını boş yere işgal ediyosun diye 150 tl verip çıkartıyolar haberinizde olsun :)