|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
laptop şifre unutma Win 7
Merhaba arkadaşlar, kardeşim dizüstü bilgisayarının şifresini unutmuş, üzerindeki sistem win 7, şifreyi kıracak bir kaç program denedim çeşitli forumlarda verilmiş ama başarılı olamadım, yardımcı olabilecek biri var mı ? Format son çare olarak düşünüyorum çünkü o sistemin kurulu oldugu diskte fotograflar varmış, Not : admin hesabı aktive edilmemiştir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Yapacağınız şey şu win7 cd sini takıp kurmaya başlayacaksınız, harddisk bölümleri geldiğinde c yi biçimlendirmeyeceksiniz size soracaktır eski windows klasörü kalsınmı diye..Kalsın a tıklayın.C deki herşeyiniz durur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yada alternatif olarak hiren boot cd indireceksin onun içerisinde password resetleme var.o programı çalıştıracaksın sıfırlanacak
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ERD commander boot cd side işinizi görür.Cd yi boot edip administrator yada herhangi bir kullanıcı sifresini değiştirebilirsiniz.Server 2008 de bile işe yarıyor.
|
|
|
|
|
|
#5 | |||
![]()
|
commander boot'u edinip deneyecegim teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
active password changer pro diye bir program usb bellek yaratıp onla boot edip şifre sıfırlama yapabiliyorsun herzaman çalışmasada bazen işe yarıyor
ayrıca tekrardan win7 kur eski c yi windows.old olarak kurulumda kaydediyor zaten biçimlendirmeden yüklersen peşinden yeni windows taki kullanıcını c deki tüm klasorlere sahip olarak atarsan şifre bilmeden içine erişebilirsin bu işlemin tam detayını hatırlamasamda microsoft desteği telefonla ararsan yardımcı olurlar lisansın legal ise ben oyle yardım almıştım hatırlayamıyorum tam
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Download Hiren bunu denerseniz güncel yazılım 14 win 7 dede çalışıyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Hiren boot xp vista win7 de çalışıyor
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Laptop'ta nasıl bilmiyorum ama dekstop'da anakartın pilini söküp biraz bekleyip taktıktan sonra şifre kalkıyordu.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
cevaplar için teşekkür ederim alternatifleri deneyecegim,
@prodrivesti : pil sökme biraz riskli bir durum oldugunu ögrendim internette gezinirken, bilginiz olsun |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
pil windows sifresinde bir işe yaramaz bios sifresi içindir.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |