|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
arkadaşlar Bostancı'da oturuyorum sabah Kurtköy Tüv'e gtmem gerek nasıl giderim bilen var mı_? Kurtköy merkezi biliyorum ama ora ile alakasız dediler...
Yardımcı olabilecek olan var mı_? Saygılar... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
abi sabihagökçen havalimanı yolunda tabelası var pendik köprüsünden yukarı çık dümdüz devam et otobana gelmeden geride tabelası felan var zaten
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Sitesinde krokisi mevcut..
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
ızmıt otobanından gıdıceksen eger sabıha gokcen tabelasından gırıosun ardından vıaporta dogru ıstıkamete gırıp u donusu yapıyorsun yanyoldan devam edıosun hemen yolun yanında orhanlı ıstasyon.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
teşekkürler arkadaşlar sağolun
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: i-30
|
viaportu gördükten sonra hemen sagdan gişelerden çıkıyosun .gişeden sonra köprü altından(2.sag) dönüp önüne göbek gelicek(renault baysinin önünden gecien yanyanalar zaten) hiç biyere sapmadan devam edersen önüne cıkarsın
DN: gişelerden sonra unutursan Okan Üni tabelalarıda götürür seni __________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Clio'S
|
abicim e5 e çık pendik köprüsünden yukarı doğru çık yolu takip et baya gidiosun sağda görürsün zaten ama dikkat et çok garip bi yol 7 aydır gidip geliyorum hala alışamadım nerden araba kamyon fırlicağı belli olmuyo
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Clio'S
|
ynlş bilgi vermiş olmiyim ama kurtköy pendiğe bağlı yani benim tarif ettiğim yer pendikteki tüv ama size tuzladaki orhanlıdakimi lazım anlamadım herkes orayı tarif etmiş
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: MK4GTI212
|
bostancıdan e5e
e5den pendik köprüsüne pendik köprüsünün üzerinden doğruca yukarı çık nerden baksan 5-6 km yolu kaybetmeden git sağda görüceksin |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: MK4GTI212
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Loading ...
|
Otobandan gelirken Sağ tarafta VİAPORT'u gördünmü hemen ilk sağdan otobandan ayrıldınmı köprünün altından hemen görünüyo zaten
__________________________________ Honda B Engine
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:27 ::::

Otobandan gelirken Sağ tarafta VİAPORT'u gördünmü hemen ilk sağdan otobandan ayrıldınmı köprünün altından hemen görünüyo zaten