|
|
#1 | |||
![]() |
Forum içinde arama yaptım fakat bu bilgiye rastlayamadım. İzmire yeni taşındım , tavsiye edebileceğiniz işini iyi yapan güvenilir Honda servisi arıyorum. Belki benim gibi yeni taşınan yada ihtiyacı olan içinde aynı zamanda kaynak olması dileğiyle . İzmirli arkadaşların yardımından dolayı şimdiden teşekkürler.
__________________________________ PSN ID : fleature |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Bayram usta var atasanayide olması lazım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: pek yakında :)
|
bayramı tavsiye ederim bende,ksk çiğli sanayii de işçiliğide fiyatlarıda gayet iyidir servisten ayrılma ve eski type-r cup mekanikeridir,her işide en iyi şekilde yapar
__________________________________ -35 VT 555 98 vti -35 AD 5528 04 ep3 -35 EA 6432 08 fn2 -35 ?? ![]() nur içinde yat,seni hiç unutmayacağız madi...!!! parts dealer - boostprojects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
3. SANAyide ikiler servis var sadece honda üzerine servis bile bazen gelip yardım alıyor. Rakamlarıda uygundur
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar 2 tane iyi hondacı servis olduğunu duymak sevindirici istanbulda sorsam otuz tane çıkardı kafam karışırdı. İki servisi de denerim hangisi ile uyuşursam onunla devam ederim.
Bir şey daha var aklıma gelmişken sormak istiyorum. Çamkıran ve Terakki arasında hangisi daha iyi ve güvenilirdir ? __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: civic
|
bayram ustaya hiç gitmedim ama
3.sanayi ikiler honda 2.sanayi hondam servisi tavsiye ederim ikiside honda konusunda iidir fiyatları makuldur |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: pek yakında :)
|
o konudada terakki iyidir
serdar ve gökhan 10 numara insan ve ustalardır __________________________________ -35 VT 555 98 vti -35 AD 5528 04 ep3 -35 EA 6432 08 fn2 -35 ?? ![]() nur içinde yat,seni hiç unutmayacağız madi...!!! parts dealer - boostprojects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Genelde iş yerinde de kime sorsam Terakki diyorlar Çamkıran pek tutulmuyor ..
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: turbotegvtec.........
|
3. sanayi ikiler honda servisi.....apo yunus ustalar... tel : 232 4869933
yetkili servis terakki honda tel : 232 3433838 gayet başarılıdırlar..... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
İletişim bilgileri için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
bayram ustanın yerı nerdedır
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: fd6 civic
|
bayram usta iyidir çok işimizi gördü, diğerleri de muhtmelen iyidir, honda seven usta iyidir
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Getz 1.3 - Turbo
|
Arkadaşımın verdiği linkten harita üzerinde görebilirsiniz ama tarif edecek olursak Çiğli Ata Sanayi Sitesine girişte Paşa Rot Balans'ın sokağında 100 metre ilerde sağ tarafta, garajın adı ise Honda Performance
![]() Mekaniker Ustalar: Bayram Satılmış: 0539 577 33 07 Ahmet Şahin: 0537 355 90 29 İki telefonu da 24 saat arayıp, yardım veya bilgi alabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
yrn cıglıye bı araba goturebılırm bakmaya bornovadan nasıl gıdıcem ata sanayıye arabasız
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Getz 1.3 - Turbo
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Turbo Powered VTI, Atiker Powered JAZZ
|
arabam benim için çok değerlidir ve yıllardır götürdüğüm ve gözümü kırpmadan emanet ettiğim tek yer ikiler hondadır.
__________________________________ Full-Time TeacheR ![]() Part-Time TradeR ![]() Late-Night RaceR ![]() My "100-200 km/h < 6 sec CAR" Project Link boostprojects garaj özge stlegal cem |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Arkadaşlar teşekkürler ilgi ve alakanıza sanırım iki ustayı da deneyeceğim iş yerim çiğlide olduğu için iki yerde bana yakın. Hangisi ile daha iyi anlaşırsak memnun kalırsam sanırım onunla çalışacağım. İstanbulda 10 yıl boyunca araç tek bir yere gitti , Bostancı İkiler Honda. Benim içinde servis ve usta çok önemlidir. Sonuçta bizim ve ailemizin hayatını emanet ediyoruz bu araçlara.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |