|
|
#1 | |||
![]() |
Abilerim bunu burda paylaşmamın nedeni TechTurkey'de bi çok kişinin iPhone kullanıyo olması ve bu programın çok etkili ve güzel olmasıdır. Herkezin işine yarıcak bir programdır ve bi okadarda Yararlıdır
iGotYa Cydia Kaynağı: repo.insanelyi.com Açıklaması; Bu uygulama aslında her iphone 4 , ipod touch 4g , ve ipad 2 için lazım amacı hemen örnek veriyorum şimdi iphone 4 ünüz çalındı ve çalan adam illaki bir defa ana menüye bakmak ister ve sizde şifre koydunuz en az bir defa bi şifre sallar ve şansını dener ve yanlış parola dediği zaman cihaz titrer bir defa bu titreme uygulamanın özelliğidir normalde yanlış şifre yazınca titreme olmaz o titremenin anlamı şudur ; ben senin ön kameradan fotoğrafını çektim ve sahibime şuanki kordinatlarla beraber fotoğrafını sahibimin mailine yolladım anlamına gelir işte fotoğraflar ve anlatım ; repoyu önce kayıt edelim ![]() peşine repodan uygulamayı bulup yükleyelim ![]() yüklendikten sonra cihaza res atıp ayarlara giriyoruz ![]() igotya sekmesine girdikten sonra oradan resimdeki gibi ilk 2 seçeneği on yani açık yapıyor ve xxx kısma kendi mailimizi yazıyoruz ve tmm dır. ![]() sonuç kordinatlarla beraber çalanın resmi mailimize geliyor. ![]() Alıntıdır. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot BVA...
|
peki telefonun o anda internet bağlantısı yoksa o fotoğrafı nasıl gönderecek mail ile?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
Vaay be teknolojiye bak adamlar aşmış.Biz hala 3mp kameramız var diye övünelim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
süper bir olaymış
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
uygulamanın çalışabilmesi için devamlı internet baglantısı ile konum servisleri açık olması lazım alternatif olarak MobileMe ve Fonehome'da kullanılabilir bunlar ile canlı olarak google maps üzerinden telefonunuzu takip edebilirsiniz sifre koyabilirsiniz alarm çaldırabilirsiniz yazılı mesaj gonderebilirsiniz
Son Düzenleyen Deagles48; 14-06-2011 17:37. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
ozaman çalanın pek şansı yok kesinlikle kurcalıcak çok başarılı bir program direk yüklüyorum bunu
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Program güzel çalışıyor denedim kendi resmimi şıkırt diye çekip yolladı ama şöyle bişey var. Şifreyi ikinci defa yanlış girdim ve telefon açıldı.
Açıldıktan sonra telefonu yazan kişiye yazmış olduğum uyarı mesajı ekranda göründü. (..ın oğlu estaban telefonu çaldın ama resmin şuanda bende) Başarılı
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Appstore da sanirim mevcut degil?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Exiting Secure Mode...
Yazısı çıktı ekranda ve bana şuan hiçbişey yaptırmıyor. Hatta gelen çok önemli iki iş telefonunu cevaplayamadım programı hazırlayana ağır küfür ettim direkt restart edip siliyorum . __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Cydia'dan çekmeniz gerekiyor ve telefonun Jb olmalı.
Ama yukarıda yazdığım mesajı dikkate alın telefon hala açılmıyor. Konuyu açan arkadaş böyle bir durumla karşı karşıya kaldımı acaba ? __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Hatta telefonu şuan kapatamıyorum da çünkü slide etmeme izin vermiyor kitledi ekranı
sik gibi kaldı sinirlerim tepeme çıkmış durumda !!!!!!!!!!!! __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 96 dark blue vti 96 white ek9 spech vti
|
çalana sıyırırken iyiydi
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
secure mode aktif hale getirince hatalı girişlerden sonra secure mode devreye giriyor
real code girince normale dönmesi lazım ancak exiting secure mode yazıp kalıyor : ) çıkmıyor yani secure moddan... mecbur hard reset. prevent off kısmını aktif hale getirince hard reset işlermi bilmiyorum : ) ozaman mecbur restore gerekebilir bunları belirtmekte fayda var ; ) Ve telefonum çöktü konuyu açan arkadaşada teşekkürlerimi sunuyorum ben şimdi bu telefonu Restore etmek zorunda kalıcam ![]() Şu yukarıdaki mesajı da buraya kopyalasaydın keşke ve insanların başına benim başıma gelen gelmeseydi. Ama denyoluk bende işte araştırmadan (iphone yardım) bi bok yersen böyle afiyetle oturursun __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Son Düzenleyen XoR; 14-06-2011 19:16. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
güzelim cihaz mındar oldu uğraş dur şimdi geçmiş olsun abi
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Cihazın a.k içindeki mailler ve şuanda gelen telefonlar çok önemli benim için ve hiç bişey yapamıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mecbur restore edecem Delirmiş durumdayım Saolasın Yiğit __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
yanlış anlamada sıçtı cafer bez getir diye bu zaman söylenir __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Acemisi olanlar kullanmasın ben telefonu şuanda kurtardım.
Dikkatli olun __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Senkronize ediyorum laptop ile hergün ama bana telefon şuan şu dakika lazımdı
Neyse işi bildiğimden çözdüm mevzuyu
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Restore etmeden kurtarabildin mi koray abi ?
__________________________________ JDM Don Lastiği...
JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |