şöyle bişey göstersem :D fikrin değişir belki :D
http://img96.imageshack.us/img96/457...b1c53fa85o.jpg
dipnot: hyundai bayisinde çalışmıyorum :D
Printable View
şöyle bişey göstersem :D fikrin değişir belki :D
http://img96.imageshack.us/img96/457...b1c53fa85o.jpg
dipnot: hyundai bayisinde çalışmıyorum :D
ona bakarsak buraya s2000 z4 fotoları koysak hyunain yüzüne gene de bakan olmaz :) hangisini alırsan al hayırlı olsun :)
kendim bu 2lemde kalsam ve gazlama ilk tercihimse bir şekilde s2k bulurdum kafama göre.. Ama görsellik arıyorsam, rcz alırdım kesinlikle
Bence RCZ...
Bence BMC :)
Şaka bi yana 2011 model sıfır bir araç alma imkanınız varken
2.el düzgün pert olmamış bir s2k alma imkanınız zor sanki fiyatlarda uçtu s2k nın şuanda
1.6 200hp lik rcz için konuşuyorum performansı tatmin edicektir vereceği keyif hiçbir zaman s2k kadar olamayacaksada mantık rcz gönül s2k der...
s2k derım :D
valla ben olsam z4 alırım dakika düşünmem kalite motor rwd hacim görünüm yol tutuş aktarma frenler herşey var valla arabada eksiği yok gibi:D
BMW Z Serisi Z4 3.0 2003 Model 69.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
güzel bir pazarlıkla ikisi yerine de bu aracı tercih ederdim.
S 2000 derim susarım ...
rcz i s2000 in rakibi olarak görmüyorum.güzeldir iyidir hoştur ama s2000'in rakibi tt,z,slk,boxter dır.kesinlikle s2000 saygılar.
Bende 2 aracıda kullanmadım ama s2000 sadece performans degil görüntü olarakda rcz den üstün bence ama bu 2liye Z4 katılırsa direk Z4
Valla arkadaşım sorunun cevabı imzamda saklı :)
bir ilan sormuşsun ordakı beyaz ERK için ıyı araba denılıyor.
s2000türkiye forumunda cogu kişi tanıyor sahıbını ve kefıl oluyor o araca.
rcz s2000nin tırnagı bile olamaz.rcz i 0km dıye alırsın sonra edecegın zararın haddı hesabı olmaz ama sımdı alacagın temız bır s2000 ilerde sana kar bıle ettırebılır.bu aralar pıyasadakı araçların 55-60 a satılması gıbı :)
Temizini bulduktan sonra hıc dusunmeden S2000 alırdım :)
Birgün mutlaka Allah izin verirse s2000...:)
Ben rc ile kıyaslamam bile..
Bir peugeot sürücüsü olarak ben peugeotya 40 milyardan fazla para vermem.
Rcz ile anca makasa girer kız tavlarsın:)
S2000 ise bir oyuncak eğlenirsin üstünü açar gezersin yanını verirsin ve rcz çoğalıyor s2000 azalıyor farkın olur..
benzin sıkıntın yoksa 3.30 cabrio 2004-2005 imola kırmızı bulursan :) çok ilgi çekici yazda geldi :)