yorum için teşekkürler, 2 aracıda kullanan bir kişinin fikri benim için cok önemli oldu :)
Printable View
rcz ne ya çakma tt tabiki s2000
Rcz mekana yaklaşır durur ve dikkatler üstüne çekilir döner bakarlar
s2000 yanından geçerken (stage II) ile gökgürler millet kaçarken bakar bakarken foto çeker
neden veremesin bi fransız hondanın veriklerini?
ben görünüşünü pek beğenmesemde adım gibi eminim daha iyi yol tutar rcz s2kdan.
+donanım... ;)
peugeot diye ömrünü servisde geçirecek gibi bi kuralda yok.
kaldıki 4-5 yıllık bi s2k motoru devir çevirmekten bitap düşmüştür...
S2000>rcz
tartışmasız her açıdan.
o 61.900 isteyen s200 tertemiz sahibi hasta zaten bi görüş derim
tabi ki pejo alınır :p
RCZ bence ;)
hem yan yan hem farklı rx8 :)
bunuda seçenekler arasına koyabilirsin
S2000 alır 6 ay biner sonra satar RCZ alırdım. :)
yerinde olsam japondan yana kullanırdım tercihimi..s2000 :icon_tup:
Model konusu apayrı birsey kaldı ki 2007 s2k 2011rcz den yine ustundur.
Donanım olarak bnm arabadan çok beklentim olmadıgı için oyle dedim airbag olmasa dahi olur :)
yeni iyidir.rcz:)
konfor güzel şey rcz iidir...
rcz öperr ;)
Rcz ön koltukta oturulduğu sürece oldukça keyifli bir araç,arkada rahat etmek için hobbit olmak gerekir. Performans konusunda tatminkar,ödüllü ve bir çok markada kullanılan motorun yer almasıda onun için bir +..s2000 için fazla birşey söylemeye gerek yok,2kişilik bir aracın yeterli olduğu söyleniyorsa biçilmiş kaftan. Yalnız temiz kullanılmış,kazasızını bulmak,bulupta ederi fiyata almak oldukça zor olur. Geçmişinden şüphe edeceğim bir araca para yatırmaktansa sıfır otomobil kokusunu tercih ederdim açıkçası.
Millette boşuna clio rs 106 gti vtec vs..alıyor zaten hepsi devir çevirmekten bitap düştügü için 2011 modellere yüklenmemiz lazım :)
Ben düşünüyorumki s2k'nın 4-5 yıllık motoru rcz'nin fabrika çıkışı motorundan kat kat üstündür her yönden .
61.900 tl lik s2000 alınsın bence rengide cabası :).Ortama rcz ile girişin ne önemi var ,dedigim gibi arka tarafı şöyle gürültüyle bir salladın mı tamamdır :)
Tartışmasız s2k :)
Aklin yolu bir iyisiyle kotusuyle ayirt edersiniz en azindan farklarini da :)
Benim takildigim sey su , neye gore kime gore ustundur ? Allah gostermesin de yanlarken saglam patladiniz . Vtec mi kurtaricak sizi ? O kadar da diil yahu.
S2k delisi bir Abimizle tartışmıştık aynı konuyu.
Bir yakınlarına RCZ alıyorlardı ben de almamaları için çabalıyordum :D
Kullanım amacı önemli..
RCZ oyuncak araba modunda, Görüntüsünde verdiği hissi gidişinde veremiyor.
+ donanımına karşın kalitesiz iç mekan ve hantal yapısıda cabası.
Ankara'da beyaz bir RCZ önümde makas atmaya alışırken çok kötü patlamıştı.. Kullanan hiçbirşey olmamış gibi gazlayıp ara sokağa kaçtı. Ondan beri antipatim var bu araçlara..
S2K'yse biraz daha olgun, sürüş odaklı bir araç.
Hiç kullanmadım ama Üretiliş felsefelerine bakarak, VSA'sız bile olsa S2k uygun ellerde rcz'den çok daha iyi yol tutar kanısındayım.
Sizin amacınız etrafa yönelikse RCZ bir numara fakat kullanıcı iseniz S2k..
Nacizane düşüncemdir..
bencede s2000
s2000 tu ka ka :D
s2000 Tabiki ;)
S3000 üretilmeye baslasın s2000 alırsın :)
Anca o zamana fiyatlar düşer :D
kesinlikle s2000 öneriyorum.
Sıfır alayım kafam rahat olsun, 2. eldeki zararı (sonuçta sıfır araba) çok da önemli değil demiyorsanız rcz derim.
Temizi bulunmazsa çok da zorlamam rcz alır geçerim .BENCE.
Hangisi olursa olsun hayırlı uğurlu olsun.
[QUOTE=ThUnDeRbErK;2374209]Açıkcası konuyu gördükçe objektif her açıdan açıklama gereği gördüm.
Tamam s2000 çok güzel bir araba kaç yıl daha böyle baş tacı edilecek bilmiyorum,bazen efsaneleride kendi köşelerinde rahat bırakmak gerekir,gidip yorulmuş bir arabaya verilen onca paraya yazık derim,efsane istediği kadar olabilir benim param hava olup uçmamalı bana göre.
Şahsen kendim o kanıyla hareket edip geçen sene sıfır Rx-8 tercih ettim,herkes s2000 alacak değil tercihlerde bu konuya dahil edilmeli..
Rcz alırsın sıfır arabadır,yeni bir yüzü var olmayan bir kaç şey yaparsın aa rcz iyi arabaymış dedirtirsin,herkes alkışlar uğraşmış olmayanı denemiş der,yıllardır süregelen bir araba üzerinde tune anlamında yapacağın şeyler bellidir.
Günlük kullanımda ve gireceğin ortamlarda Rcz karizması daha fazladır,kızlar arabaları bizden daha iyi biliyor,hangi araba yeni hangi araba eski farkında herkes,s2000 güzel ama fiyat aralığı ve yılların yorgunluğu artık gözden kaçmıyor,artık yaşlı delikanlı olma yolunda objektif olalım,ama Rcz öyle değil yeni yüz,piyasada yeni olması,modayı takip eden genç gibi aldığın an 2011 Yazının hit arabalarından birine sahip olacaksınz,sıfır arabaya bir ton insanlar para bağlıyor neden çünkü kafası rahat,imaj karizma vs.
Kimse beni yalnış anlamasın ama çevresi geniş,iyi ortamlarda takılan bir kişi gidipte 2.el bir arabayı kolay kolay almaz göz önünde bulundurur bunu.
Sıfır araba alırsın binersin yıllarda önceden mazisi yoktur yaptığın tune vs şeyler olduktan sonra senle anılır o araba,gidersin 2.el bir s2000 alırsın adı çıkmıştır veya temizdir hiç farketmez başkasının adıyla anılan bir arabadır.
Son olarak s2000 güzel bir arabadır ama artık başka araçlarda var piyasada yönelmek gerek,bu fiyatlar çok uçuk olduğu sürece s2000 almayın derim.
Hatta 2012 bekliyecekseniz Mx-5 Nd kasa çıkacak ve Honda S3000 üretimi yapılacağı söyleniyor bence kendi efsanenizi yaratın biraz sabredin,saygılar.[/QUOT
detalı yazın için cok teşekkür ederim.. yazdıkklarında benim için fikir oldu