|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Jet typer ile birlikte 2 arac dolasiyorduk arabalari bi alisveris merkezinin arka otoparkina cektik yunuslar geldi arabalar park halindeyken anaons var gazlamissiniz arabalari baglicam trafik ekibini cagriyorum dedi. Suan trafik ekibini bekliyoruz
Park halindeki arabayi cekiciye bindirebilirler mi, arabalarin 2 side dusuk cekiciye binerken tampon vs kirilabilir. Trafik ekibi geldiginde ne yapabilriz suanda cekiciye bindirebilirlermi araci, yardimlarinizi bekliyorum lutfen cok acill
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Ataşehirde örnekleri defalarca yaşandı ve insanlar bağlandı.
Geçmiş olsun, rica et yanına bi memur binsin çekici ile gitmezsin bu şekilde. Diklenme yoksa ne tampon kalır ne egsoz
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: !!!!!!
|
öncelikle gçmiş olsun aracı nın sürtecegini söyle sürerek götürmelerini söyle yardımcı oluyorlar
__________________________________ -AYDOĞDU GARAGE- -Mapped by chare- |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Trafik ekibi geldi duzgunce derdimizi anlattik sagolsunlar cekici cagirmaktan vazgectiler. Arabalar kalsin gece ortalikta gorunmeyin otoparkta kalsin araclar yarin gidin sokturun dedi sanirim muayeneye girmemiz gerekiyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
geçmiş olsun
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Nike Capri
|
hadi geçmiş olsun iyi ki çekmemiş aracınızı ..
__________________________________ Cesaretin Yoksa İzLe RizeLi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: bmw 320cd
|
gecmiş olsun ucuz atlatmişsiniz
__________________________________ -SESA- |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: LEON FR stage 3 TFSİ :) | Chevrolet Captiva | Discovery2 | Kymco 500cc ATV :)
|
geçmiş olsunn...
__________________________________ M.CAN EKER... ![]() PRoject01 Garage söylemiştim sana ![]() MCanEkerPhotography: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/MCanEkerPhotography |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
30/1b maddesinden ceza yazmadıysa muayeneye girmeniz gerekmez mert. size sosyal mesaj verip gitmişlerdir muhtemelen
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
jet typer ümitin aracımı . ? eger o ise selam söyle güle güle gazlasın !
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Sagolsun dragon07 halletti ceza yedik 100 tl 3gun izin verdi. İnsafli cikti ceza yazip birakti.
Edit: Jet type-r orkun_06 nin daha bugun aldi 2 saat once geldi antalyaya. (Nakayama) |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
pardon o zaman hayırlı olsun orkun_06 kardeşime ....
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
orkun & efe kardeşim geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
trafik menleriniz cüzi miktara kaldırılır
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
arayın yarın beni bakalım trafikten men varmı yokmu öğreneyim varsada yoksada yardımımız olsun
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
geçmiş olsun..adam daha yeni getirdi arabayı işe bak..neyse Allah beterinden saklasın
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: VK - Dogan
|
Gecmis olsun.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
cok tesekkurler
![]() aksam aksam hıc sorma abı geldık bısmıllah demeye kalmadı sagolsun guzelce anlattım bana hak verdı ![]()
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |