mesela 3.25 e bakıyim diyorum adam hem nakite sıkışık hem model yükseltmek için satıyor :D
BMW 3 Serisi 3.25 1984 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Printable View
mesela 3.25 e bakıyim diyorum adam hem nakite sıkışık hem model yükseltmek için satıyor :D
BMW 3 Serisi 3.25 1984 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
siteden hızlı fransız ilke'nin aracı satılıktı 10bin istiyordu galiba 325
aslan drfit diyoruz 325ten pahalı 316 öneriyorsun:)
325 uygundur .
Özgür ben kurcalarken siteyi sen ucuzunu bulmuşsun görmedimki
E30 pahalimi :D
9bin lira coupe 2500+ cc hacim icin az. Hele recarolu bide tertemiz goguslugu ile
Drift arabasının tertemiz , yada kazasız olması önemli değil. Motoru , mekaniği sağlam olsun , yedek parçası ve modifiye parçası bulunsun.Önemli olan noktalar bunlar.
opel ascona veya manta,gerekli parçaları Almanya'da ganimet gibi,tavsiye ederim ucuz yollu ve keyifli drift için......
konu dışı olacak ama 4 çeker bi araçla drift yapılırmı?
land cruiser falan gibi arazi araçları demiyorum tabi.
normal spor 4 çekerler...
porsche targa gibi veya audi s5 quattro gibi?
stı-wrx ve evo lar yaptığına göre yapılır.Ama onlarınki normal düzen 4x4 öyle akıllı sistem değil hani o teker patinaja düştüğünde gücü kesip diğerine veren değil.quattro ağırlıklı olarak önden çekiş sanırım.
4çekerle yapılırda ayarlı difransiyel olması lazım öne arkaya dağılımı ayarlıyabileceğin
En Ucuz fiyata stock haliyle bile E30 her zaman hakkını werir drift'in, yeter ki ÇAKAL KASA namını yalanlatacak kullanıcıların elinde olsun ;)
baştan sona okudum ve aklıma gelen ilk cümle
ucuz mal alacak kadar zengin değilim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6511939/detay/
isterseniz bi bakın yenı motor yapılmış 2.8 :)
bence hızlı fransız nickli arkadaşın arabası tam senin kalemin arif hem coupe hem düzgün hem uygun :)