|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: fk2 civic
|
Arkadaşlar en sonunda sıfır garantili ps3 slim almaya karar verdim
nakit olarak 750 tl bir bütçem var şimdi size sorum en uygun nereden ps3 alabilirim? bugün mediamarkt da baktım 320gb slim ps3 yanında saçma bir oyunşa birlikte 799 liraydı ancak oyun çocuk oyunu bu sebeple ordan almadım sizin bildiğiniz garantili ve sıfır olmak şartıyla nereden ps3 slim alınır? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
benden alabilirsin kardeşim 2 aylık sıfır sayılır toplasan 24 saat oynamamışımdır
GT5 ve god of war oyunu ile birlikte 750 ye veririm 320gb slim kasa.. media markt garantili.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bende de 0 kırık var 700 lira garantili 160gb yanındada sığdığı kadar oyun yükler gönderirim GT5 ten tut hepsi
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
sıfır düşünüyorum aslında ama 2 ay mu oldu alalalı media markt tan?
bir de tek konsol mu var çift konsol mu? |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Tek kol çıktı için GT5 özel paketini satın almştım. 2 aybelki biraz az biraz fazla net tarihi hatırlamıyorum faturada yazar. __________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Ama 1 oyuna 100 120 lira vermek koyar bana
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Astra GTC
|
Araya girmiş olmayayım ama XBOX360 tavsiye ederim
kinect olayı çok iyi ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
ps3 ün olayı online ama ben açıkcası sırf online oyun oynamak için almıştım ama pek sarmadı zamanda bulamıyorum.
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Benide sarmadığı için ben direk alınca kırdım o yüzden kırık öneriyorum geniş arkadaş topluluğun olması lazım birde gt5 manyakları bulman lazım falan sadece gt5 için bile bu konsol alınır ben sığdığı kadar oyunla birlikte yollarım.
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
oynayacak adam çok varda beni oyun sarmadı aslında. satmassam bende kırdırırım heralde büyük ihtimalle.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
ya bu kırdırma olayı nedir peki sahte oyun oynayabilmek için mi kırdırılıyor?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: WV Passat
|
Bu işle uğraşan (Ps3 kafe sahibi) dostum var.Ciddi ilgilenirsen içinde oyunlarla yüklü sana tam fiyat verebilirim.İlgilenirsen pm ile ulaşırsın
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: r11 & pug307
|
ama ps3 konusuna gelirsek yine yabana atilir yani yok kirdirmazsaniz eger yuksek hd olanlardan alin derim bazen storedaki oyunlar ucretsiz olabiliyor yada demo versiyonlar indirerek oynayabilirsiniz ancak kirdirmak istiyorsaniz genellikle harici hd ile kullanildiklari icin pek onemi kalmiyor internet uzerinde oyunlar bulunabiliyor indirip harici hd nize atabilirisiniz alirken versiyona dikkat edin ozellikle network sistemi coktugu icin yeni versiyon cikardilar ve bu versiyonda kirilma islemi yapilamiyor diye biliyorum |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Xbox 360 tavsiye etmiyorum kinect çok eski bir teknoloji kullanıyor..
Ps2 de bu teknoloji PS eye ile zaten vardı. Ps3 için move tavsiye ederim. kinecti youtube ve ign gibi birkaç forum üzerinden araştırınca çok eski teknoloji olduğunu gösteriyorlar hatta Kinect çıkar çıkmaz hemen kırdılar vatandaş evinde 3d kamera olarak kullanıyor. Kırılmış Ps3 almak için onlinedan fedakarlık yapacaksın buda yeni gelen CoD : MW3 multiplayer iptal demek. Ben olsam iki kere düşünür öyle hareket ederim. Oyunlar 80-120 tl arası doğubankta satılıyor zaten taksitle gittigidiyor üzerinden de alabilirsin. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
320gb slim move starter pack 799tl electroworldde bde oyunlar falan indirime girmis killzone gt5 99tl
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
gt5 +1 oyun daha var 2. kol ile geliyor aşağı yukarı zaten 1 kol ve gt5 fiyatını düşünce aynı fiyata geliyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:30 ::::

GT5 ve god of war oyunu ile birlikte 750 ye veririm 320gb slim kasa.. media markt garantili.