motorun görünüşü yeter:)
Printable View
motorun görünüşü yeter:)
ne mercedes ne bmw o eski kasaların güzelliğini vermezler bi daha.
bu yeni kasanın motorunun duruşu beni hayran bıraktı.
arka stoplarda hyundaiden heralde...
f10 5.20d bile mükemmel giderken bu nasıl olur tahmin edemiyorum. bize de nasip olur inşallah bigun
Araç kusursuz duruyor..Çok güzel yapmışlar..
Güzel olmuş ama bunlara neden sis farı tarzı birşey koymuyorlar alt taraf çok boş duruyor ya..
accent blue daha güzel :D
e39 un eline su dökemez.hangisinde daha ağır daha bemevemsi daha sağlam bir görüntü var yanyana koyup bi bakın bence :)
e39a bu motor swaplansa. nokta olur :D
neden 7 vites onu çozemedim.
f10 kasalarda 8 ileri yokmuydu
turbo ya geçildiği için nekadar uzun şanzıman okadar iyi 1500 devirde 600tork almış adamlar :D heralde ondan
Çok güzel olmuş.
mühendislik harikası bence oynanmaması gereken bi araç olduğu gibi kabul etmek lazım ..
G-POWER bunu ne yapar.. uçak yapar ako uçak!
limitlerde demek istiyorum ama sektör durmuyor aga:D adamlar hayaldi gerçek oldu prensibini benimsemiş heralde:D:D
bi kaç ıvır zıvırla 730 750hpyı goruyor ztn bu makıne..
agırlıkta beklenılenden iyi, 7 ılerı dsg ıle cok ısı yapar çok..
bu aracın yanına şahsen hiç bir japon arabası gelemez.. bu M departmanı ayrı bir dünya bmw'de. japonların ölüsünün dirisin içinden geçer :)
bu kendi düşüncemdir..
saygılar :)
:) bukadar başarılı olacagını sanmıyordum yeni 5 leri pek beğenmiyorum m paketleri güzelde ötekiler yalan olmuş :)
Çook iyi olmuş rakip arkadaşlara başarılar :p :D
en çok dikkatimi çeken arka stoplar oldu çok güzel olmuşlar yavvvv
facebook degil jumbo burasi :)
jumbo cok begenmis , kendi yazamadi bana yaz dedi :)
eyw admınım :)
çok büyük bir kasa olduğu için sportiflikten uzak gibi geldi bana devasa bir kasa çünkü , ama yürüyenine lafımız yok :D
Motor renk on numara ama jantlardan artık vazgrçsinler yaa...
:icon_rule:icon_rule:icon_rule
Merhaba Ben M5 ,
Yarışmaya Almanya'dan katılıyorum , yarışmacı arkadaşlara başarılar.
nasipse bu olmasada bugun yeni aracım M paketli 5.20d aracımız geliyo ;)
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/16/2990.jpg
gelmiş geçmiş en güzel 5 kasa oldu bu bence, klasmanındaki araçlarıda ezdi. 5.20d m paket kafi bence onun performansı bile çok başarılı
Twin Turbo galiba yeni m5 e artık bi biraz basınç yedimi kimse tutamaz bu makinayı =/
jantlar olmamış ama şu twin turbo motordan daha ne güçler çıkabilir acaba :D kurcalanmalık duruyor :D
Cok iyi oldu F10 5'ler ki M5 cok daha deli makina .Gelsin Tr'ye gorelim
hahahha, stock olarak yakalarsam yolda üzerim :D
E60a s/c yetiyordu, bunada turbo yeter herhalde :D
biraz action olsun
jantları dışında bence çok güsel olmuş, 997ler gibi önü çok açık gözüküyor, turbo büyüklüklerini bilmiyorum ama mesela twin 30Rla emre leventin 997TTsi gibi olur mu acaba? :D
Daha öncede söylemiştim yaradana kurban. Sahip olmayı istemeyen biri varmıdırki.
mükemmel bence kim istemez böle bi canavarı =)
Çok güzel olmuş ama yinede e39dan vazgeçemem :D
harika bi araç.motor içi fabrika gibi aynı :D
efsane olacak bence :)