|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
baya bi araştırdım her konuya baktım bu açık hava filtresinı nasıl takarız diye bu fotolara ulaşabildim yabancı forumlardan.
filtreyi bu forodaki gibi yapmak için ne yapmak gerekli extrası olurmu? sadece ses mi verir? performans açısından bi etkisi olurmu? uğraşmaya değer mi? araç 1.6 otomatik integra araçta orta susturucu yok 60 lık boru + son susturucu var bide bu manifoldun üzerindeki koruyucuyu cıkartıp ısıyı tutan bez sarıyolar amaç ne? ![]() By mikrop_ali at 2011-06-15 bide bu var ![]() By mikrop_ali at 2011-06-15 __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: loading..
|
hiç uğraşmayıp EFI yapsanız şahane olur o araç
o karbüratörler artık miyadını doldurdu karışım ne haldedir kimbilir
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
ah keşke yapsam ama maliyet konusunda sıkıntılar var.. ona girersek cıkamayız işin içinden gereken malzemeleri parça parça alıp biriktirip öyle yapabilirim ancak..ve bu konuda bana yardım edecek doğru parçaları almamı sağlıyacak birisine ihtiyacım var.. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
seve seve yardımcı oluruz
bizim sohc vtec de hazır sayılır Ankara yarışına uğra birgün bakalım aracına
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
özelden numaradına mesaj atarsa haberleşiriz orda.
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
orhan çok aşırı masrafı yok ki.
emme enjektör falan filan alıp bi ms sürecen. off varya ne zevkli makina olur :d __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
çok keyifli olur
emme gaz kelebeği sonrası bir araba daha çıkıyor gaza basınca
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
çok pis gaza getirdiniz beni akşam akşam zaten düşünüyodum da alternatif arıyodum
![]() kahrolsun karbüratör diyorum bu akşam.. injeksiyona içiyorum.. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
tahmini ne çıkar maliyet?
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz Son Düzenleyen Mikrop_Ali; 29-10-2011 14:30. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
zehirlemek gibi olmasında garajda birtanede sohc vtec kapak olması lazım
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
bak işte bu güzel haber.tam olarak başka ne lazım? __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
kapak alman şart değil vtec yapmaya gerek yok ilk etapda. kabaca emme manifoldu, gaz kelebeği, enjektör rayı, enjektörler, inline benzin pompası ve ms ile gayet güzel çalışır
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
emme kelebek benzin rayı regülatör enjektör tesisat gerekli sensörler benzin pompası ve ecu.
seninki d motor mu? __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
d serisi bu motor evet
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
vtec açıyo benim araba zaten ![]() da7 zc soch 1.6 __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
o zaman orhanı erkut abiye taraf alalım
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
yatık ların sesinden sonra kolay beri başka sesi beğenmezsin
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 94 ex, vfr800 vtec
|
d serisi dedin mi erkutt abi kngtir
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
bladerk king diyosanız haftasonu ordayım
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|