|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar kiteboarda başladım ve belli aralıklarla gökovaya gidiyorum marmaris merkeze 20 dk falanmış sanırım. önümüzdeki ay da gideceğim ve gökova köy gibi bir yer oldugu için akşamları marmarise gitmek istiyoruz. Tavsiye edeceğiniz yemek yenilecek yerler, gece gidilecek mekanları paylaşır mısınız? barlar sokağı varmış fakat gümbet tarzıymış. daha kalite, mesela bodrumdaki fink, küba gibi mekanlar var mı? yoksa tamamen tursitlere yönelik mi? google da arattım bir sonuca varamadım.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
barlar sokağında crazy daisy diye bir mekan var. oraya 2-3 defa tatil zamanında gitmiştim, fena bir mekan değil
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
kaliteli bir yer olsun istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
marmaris merkezde barlar sokagında b52, daisy, club arena, ( arena iyidir, orada calışmıştım ben), onun dışında içmeler de eastanders diye bir yer var dı , marmaris merkeze 1 km uzaklıkta, içmeler sakin ve temizdir, marmaris merkez gibi sapıtan tip pek olmaz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
anıl , elegance otel in teras barını bir dene
ayrıca akyaka da azmak kenarındaki restaurantlarda bir gece balık yemeyi de ihmal etme __________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Çile bülbülü..
|
Marmarise kiz arkadas ile gidilmez gidersenizde ayrilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Vw Polo Classic & Seat Leon 1P
|
Stella Cafe&Restaurant arkadaşım yeni açtı. Yerini tam bilmiyorum ama iskelerin oradaymış, tavsiye ederim
__________________________________ alıntıya HAYIR... |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
bu arada senin araba kısmında evo yazıyor ama ben geçen kırmızı type r gördüm 16 jdm 17 içindekini sana benzettim?
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
içmeler gökovaya yakın mı? bir de gece polis derdi oluyor mu? illaki 1-2 tane içilir.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
27sinde bizde sun princess diye bi otele gidicez arkadaşlarla mekanları öğrenirsek çok güzel olur
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
gecen hafta datca palamut bukunde idim usunem knidos da bir aksam yemegi ye orfoz-rakı omrune omur katılır demedi deme
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: VW Scirocco
|
Club Arenayı görmeden dönmeyin. Yemek olarak ta marinada Friends restaurant vardı, terasında muhteşem bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
BACK STREET mutlaka uğrayın
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Bu konuda banada çok yararlı olucak arkadaşlar.
1 ay sonra balayına gideceğim marmarise. Eş, kız arkadaş v.s. ile gidilebilecek mekanlar tavsiye ederseniz harika olur. Not alacağım. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: wrx
|
barlar sokağında davy jones die bir mekan var canlı müzikte oluyor bazı geceler onun dışında heryerde 12 den sonra sıkıntı yaşarsınız. areena 2. tercih olabilir. bir de güzel bir kahvaltı yapmak istiyorsan madem gökovaya gidip geleceksiniz marmaris- gökova karayolunda sedir adasına ayrılan bir yol var. orada çınar restorantta kahvaltı iyidir.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: S2000
|
gündüz vakit geçirmek için marmarisin tepeslerinde bi aqua park war çok güzel oraya gitmeni tawsiye ederim inanılmaz eğlenceli bir yer.. manzarasıda harika...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ....
|
kesinlikle back street
![]() eğerki yanınızda kız arkadaşla filan gidiyorsanız rahatta ediyim dersen, aşağıda milletin sapıttığı yerde hiiiç durmayın-üst kata çık kapat bi masa kızlar kendi halinde dans etsin sen otur rus dansçıları izle ![]() ![]() ![]() dip not:rus dansçıların konuşması-fotoğraf çektirmesi-özellikle asılmak yasakMIŞ ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
arkadaşların arena ve back street yorumlarına katılıyorum, gürültüye ve kalabalığa dayanabildiğin müddetçe eğlenceli. elegans otel daha sakin , hatta zaman zaman da romantik bir ortam diyebilirim. marmaris ten gece dönüşlerinde dikkatli ol, alkol varsa , marmaris çıkışında ve aşıklar yolu civarında ve marmaris yolu kavşağında %90 ihitmalle kontrol olabilir. çınarda kahvaltı iyi olur katılıyorum. ayrıca biraz gündüz vakit ayırırsan da selimiye ye bir gidin , beyaz güvercin tavsiye ederim, çok keyif alırsınız. evet doğru görmüşsün typer , evo da duruyor halen.
__________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |