|
|
#1 | |||
![]() |
abilerim, kardeşlerim; bir arkadaşım
kız arkadaşına ilan-ı aşk için bir video hazırlayacak bunun için benden de yardım istedi. Bende sizden bir ricada bulunucam. sadece bir cümle söyleyeceksiniz video da en fazla 3-5 sn olacak anlıyacağınız ve buraya, yada bana özel mesajla gönderirseniz sevinirim. şöyle bir ayrıntı var kız yabancı doğal olarak cümle de ingilizce olacak ve video da sadece "he loves you" (ingilizcesi olanlar daha başka birşey de diyebilir) diyeceksiniz bu kadar basit..Şimdiden hepinize çok teşekkürler
__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
enteresanmıs
böyle yapıyorsunuz sonra bizim hatunlarda istiyor yaa
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Aga kötü örnek teşkil ediyosunuz siz nelerle uğraşıyorsunuz yaa
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: honda
|
aynen kötü örnek olunuyor
)
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kusura bakmayın
,video için kendim söylemem diyosanız çocuk falan da olur, çeşitlilik olmuş olur
__________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
4 yıldır sevgili olduk,6aydır nişanlıyız, allah kısmet ederse 3,5 ay sonra evlenceğim.
daha ne çıkma teklifi nede evlilik teklifi ettim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: -
|
aynen bu tarz her videodan sonra bi sitemle karsı karsıya kalıyoruz kötü örnek oluyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
merak etmeyin herhangi bir paylaşım sitesinde yayınlanmıyacak, sadece videonun sahibine gidecek
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
oha la benim hayatı özet geçmişsin Son Düzenleyen Semii; 16-06-2011 10:58. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kardeşim sitede EKEray var 14 dil bilir kendisi,sana her dilde kelime söyler videoda çekip yollar (531) 571 92 12
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
bakalım daha neler görücez yaz geldi milletin kanı kaynamaya başladı
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Kimden aldın derse miami tayfundan de beni tanımaz
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: yok
|
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Eray abiyle geçen sene bi alışverişimiz olmuştu ama hatırlar belki rica ederim kendisine de teşekkürler
![]() evet başka yardım edebilecek yok mu??
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ya sunu emre die bir arkadas yapsada emre seni sewiyo emre seni sewio diye direk kopyala yapistir yapsak ugrasmasak
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
öyle bir video vardı ama bulamadım
edit: şimdi gördüm __________________________________ “Önemli olan, nelere değer verdiğin ve neleri önemsediğindir. Her şeyi ona göre duyar, görür ve hissedersin.” Son Düzenleyen mcanx; 16-06-2011 12:02. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
evet kızın ismiyle hazırlanmaması iyi olur. çünkü birden fazla kişiye gönderme gibi bi şansın olur
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
en fazla 3-5 sn bişey olucak, kendiniz olmanız önemli değil kardeşiniz, arkadaşınız, babaanne,anane herkes olur
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Bununla uğraşana kadar film izlicez dvd kiraladım desin dvd ye kısa film çekin güzelce editleyin warner bros diye normal film gibi başlasın ... gerisi sizin hayal gücünüze kalmış youtube da böyle evlilik teklifi yapanlar var örnekleri çok..
Bunu söylememin nedeni herkesin çektiği format ve ölçü bir olmayacağı için hem görüntü kalite düşecek hemde işiniz uzayacak.. Kolay gelsin __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:31 ::::

kız arkadaşına ilan-ı aşk için bir video hazırlayacak bunun için benden de yardım istedi. Bende sizden bir ricada bulunucam. sadece bir cümle söyleyeceksiniz video da en fazla 3-5 sn olacak anlıyacağınız ve buraya, yada bana özel mesajla gönderirseniz sevinirim. şöyle bir ayrıntı var kız yabancı doğal olarak cümle de ingilizce olacak ve video da sadece "he loves you" (ingilizcesi olanlar daha başka birşey de diyebilir) diyeceksiniz bu kadar basit..

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar