allah tan numaram değişmiş te yenisini sana vermemişim ilgisiz kardeşim benim :D
Printable View
ben neler yapmadım neler ne videolar hazırladım, kumsala seni seviyorum yazıp ateşe werip videoya çektim, noldu_? el elde baş başta oturuyoruz. Seversen itilirsin, itersen sevilirsin kardeşim :D üstüne düştükçe kaçıyorlar sen kaçtıkça kovalıyorlar... :D
4.yılımız doldugunda böyle bi video yapmstım nişanlıma :) cok sevinmişti ondaki sevinci görmek paha biçilemezdi benim için. ben tanıdık çevremde sevdiğim arkadaşlarıma yaptırıp montajlamıstım aklına olan varsa yapsn pişman olmaz :)
güncellll :)
Pilot Speed - Alright Lyrics
;) Bu şarkının sözlerinden yapıştırırsınız, ya da fon müziği yaparsınız :)
Bende arkadaşım için böyle bir çalışmada kameraman olmuştum.Biz hiçbir hazırlık yapmadan sadece kamerayı alıp çıktık.kadıköye gittik su satan kardeşimizi boğanın üstüne koyduk ona söylettik dönerci abimiz döneri keserken ona söyleetik iskelede vapura yetişmeye çalışırken depar atan amcaya söylettik.İett şöförüne söylettik.Burger king'e gidip orda bazı yaşıtlarımıza rica ettik.İdo kaptanına söylettik.Bir cafeye girdik orda herkes topluca bir anda kameraya dönüp söyledi.En sonada arkadaşı koyduk kendisi söyledi.
Bence öyle yapın.Sadece 1 günümüzü aldı.Kimsede olmaz yapamam demedi.
gecen gunde bı arkds ask ıle konu acmıstı, admınler burası otomobıl formu dıye fırcalamıstı :D
kolay gelsın walla :)