|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E36 325i coupe
|
Arkadaşlar 6 Temmuzda bir seminere katılmak üzere 10 günlüğüne İngiltere'ye gideceğim.Gelirken elimi kolumu sallayarak gelmek istemiyorum.Sizin tavsiyelerinizi ve ihtiyaçlarınızı duymak öğrenmek isterim ona göre bir planlama yapacağım, önerilerinizi bekliyorum
Not: Mümkün olduğu kadar yükte hafif şeyler olursa daha mantıklı olur diye düşünüyorum
Son Düzenleyen Turquake; 17-06-2011 08:57. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
İngilterede hiçbirşey ucuz değil... Özellikle elektronik olarak pahalı bir memleket. TR de bulunmayan elektronik getirilebilinir. Birde ingiltere freeshopu gerçekten ucuz ve alkol alırken herhangi bir sınırın yok ... Ben olsam freeshopu getiririm... 3 tane chivsRegali 24sterline almıştım ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
2 hafta sonra bende ingilterede olucam, daha öncede gitmiştim, facia nın dediği gibi ingilterede hiçbişey ucuz değil, i phone falan alabilirsin tr fiyatlarına göre 300-400 tl daha uygun. Onun dışında bazı tekstil markaları orada daha uygun, burada çok lüks pahalı olanlar. burberry-fred perry gibi.. Ama freeshopun ucuz olduguna katılmıyorum kurdan dolayı freeshop diğer ülkelerinkine göre çok daha kazık yada en kötü ihtimal aynı fiyat.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
ipad 2 al, covent gardenda çok büyük bir apple shop var, oxford street üstünde de çok büyük bir apple shop var. Aldıktan sonra form doldur havalanında tax geri alırsın oldukça uyguna gelir...
bir de marketlerden smirnoff ice doldur valizine litreliği 3 pound falandı ben bir valiz getirdim kendime
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
şarap ve kadın?
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
sigara kullanıyorsan tr deki freeshop tan al sigaranı.ingilterede sigara müthiş kazık
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
ama iphone düşünüyorum zaten nereden alınır iphone mesela.Bizde ki gibi telefonculardan mı yoksa özel satış yeri faln var mıdır?
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
land rover parçası
![]()
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
ingilterede teksitl buraya göre ucuz değil kesinlikle
![]() sporcu malzemeleri alabilirsin, amino asitler ve protein tozları çok uygun, ben stok yapıp geldim, bayan varsa yanında kozmetik ürünleri daha uygun fiyatlı boots falan var oralardan ucuza güzel kremler vs alınabilir... bir de open marketlar var özellikle cuma cumartesi bizdeki pazarlar gibi, oralarda tasarımcıların özel hazırladığı güzel kıyafetler olabiliyor, biraz tuzlu ama özel olduğu için alınabilir... __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: -
|
madem londrada bulunacaksınız o halde bi chelsea forması olabilir.
biliyorum o burdada var.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Regents street'ten iphone ve ipad al, tr fiyatlarına göre ucuz. Yalnız ipad için ön rezervasyon yapman lazım, 1 gece önce gece 21:00 apple sitesinden rezervasyon yapman lazım.
Sportsdirect.co.uk mağazasına bak, karrimor diye bir markaları var, eğer trekking tarzı ayakkabıları ve giyimi seviyorsanız, 10 pound a pantolon , 15 pound a mont , 20 pound a ayakkabı alırsın. Fakat şunu asla unutma, ingiltere'de her şeyin vergisi %20. Alışveriş yaparken pasaportun hep yanında olsun , Tax Free işlet. İpad ve iphone aldığın zaman , heathrow'dan döneceksen güvenliği geçtiğinde solda taxfree var, orada taxfree ni verirsin, yaklaşık %16 sını geri alabilirsin, o zaman çok kârlı olur alışverişin. Taxfreeye giderken aldıklarını yanında götür, göstermen gerekecek. Onun dışında bir mok yok elektronik olarak. İstersen sana 1-2 müşteri bulalım, DTA-Fast'ten ecu getir bize. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bu gün şu an orada olsaydın ne kadar harika olurdu biliyormusun.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
bana kambet kir getirir misin abi
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|