Tavsiye etmem bizim orda yazlik var ama ben bile girmem ama ileri tarafinda gayet iyi ama haftasonlari hic tavsiye edemem gitme daha iyi :)
Printable View
.............
http://img207.imageshack.us/img207/7...2198938302.jpg
bir arkadaş cebeci demiş ama artık cebeninde tadı kaçtı bizde ada aldık kendimize :D
Marmaraya girilmez çocuk havuzu gibi deniz pislik içinde kokusu bile deniz gibi değil.
Sarıyerin yolları yapıldı. Akşam dönüşte çok trafik oluyor orman yolu trafikten kaçmak için birebir.
Dalia Beach güzeldir.
İstanbul maltepe den göztepeye kadar olan bölümde girmedikten sora heryer güzeldir :)=) ben hayatımda girmedim ama suyun dibi gözkmüyo ve iyrenç kokuyo ağva vs yerleri saten istanbul ama suyu istanbul dışı karadeniz suyu ondan girilir.
güncel diyorum şöyle gidilesi düzgün biyer arıyorum, yaz bitti hala adam akıllı denize giremedik, evim beylikdüzünde, bizim oralarda bildiğiniz güzel yerler varmıdır ? silivri semizkum denedik apaçi kaynıyor, sultanköy apaçi kaynıyor, en son marmara ereğlisini bulduk orda da sabahtan iyi öğlen apaçiler doluşuyor, yokmudur bildiğiniz güzel şöyle? son seçenek kilyos tarafı da olur ? orayı önerirmisiniz trafik sıkıntı olurmu ve gittiğime değermi
kilyosa doğru git de apaçi dediğinin krallarını gör :D , şahsi fikrim sarıyer tarafı falan bitti artık , senin yerinde olsam şile tarafına giderdim ;)
dun aksam erikliden geldim on numara denızı pırıl pırıl sakin pansıyonlar ucuz hersey on numaraydı ...
şile tarafına en son kimler gitti güzel yerler neresi var pazar günü *** göte denize girilmeyecek ölçüde :D
bir silivrili olarak bu konuya yorum yapmazsam ölürüm :D ben gümüşyakada oturoyorum ama kafama eserse marmara ereglisinde denize giriyorum 5dk uzaklıkta . kaafama eserse kınalı taraflarında. gümüşyakanın denizi villakent sitesinin altında en güzelidir ordan başka yerde girmem denizi ve kumsalı çok güzel villakentin.ama deniz çok dala vereli burda. poyraz eserse ve saabbah erken saatte girerseniz 8-10 arası harika deniz akvaryum gibi tırnak ucundakik pislikleri bile görürsün :D ama öğleden sonra deniz pek güzel olmuyor genellikle bazen sürekli harika oluyor. ama bazende sabahta pis akşamda pis girilcek gibi değil. bunları göze alarak gelin gelirseniz...