srhat aynı şeyi bir konuda yazdım birtanede gri var manisa diye ilan cıkyor ara ara denizli falan :) araba aramanın tek kattıgı şey böyle şerefsizleri tanıdım.
Printable View
geçmiş olsun kral şerefsiz insan çok bu ülkede...
adam gibi esnaf var,bide böyle şefersiz esnaflar var işte...
ceratoyu acil nakit ihtiyacından yok pahasının da yok pahasına galeriye verdiğim günden beri muhattap olmak istemiyorum artık ne alırken nesatarken.Allah ölücü esnaftan uzak tutsun hepimizi ,,, yirmi dakika sonra bi c4 bakmaya gidicem , temizse ve altında başka bişeyler yoksa anlaşıcaz bakalım hayırlısı.
dün cuma namazına gittim .. hoca vaaz veriyor...
-dün cemaatten bir arkadaş geldi hocam ben geçen hafta sizin dediğinizi
yaptım işe yaradı..
-dedim ne yaptın anlat hele
-her işiniz hayırlı olsun bereketli olsun diye ayetel kürsi okuyun dediniz ya
evet dedim .. bende okudum
kartal oto pazarına arabamı götürdüm arabam kazalıydı arabanın başına gelenler anlamasın
diye durmadan okudumun ve arabayı istediğim parya sattım ...
cemaat yerlere yattı :) hoca benim dediğim herşeyi yanlış anlamayın böle çakallıklara yalancılığa dini alet etmeyin diye bağırıyor ama nafile...
sözün özü inanmayın galerici yeminine... :D
galericilerde uzak durmak gerek.daha bugün miocardaki beyaz s2000e bakmaya gittim siyah satılmış.işte araba keyfen boyandı diyo ki cok kötü boyanmıs ve cogu yerde yama cvar sanki mahalle arasındaki boya badanacı boyamış.sedefli beyazmı dedim yyoo ne sedefi normal beyaz diyo.bide acayip bir ağızla konusuyo sanki arabayı bedavaya vercek.tente ses yapıyormu diyorum tente iyi diyo iyide ses diyorum bütün cabrio arabalarda var diyo işte piyasada pert kayıtsız s2000 yok falan pert kayıtsız yokda 2 tane pert kaydı ve 22bin tl ödemesi lan tek aracda bu dedim sustu diri dursaydı ve galerici dogru düzgün konuşsaydı pert kaydına bakmadan alıcaktım