|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi A3
|
Beyler geçen haftasonu söylemiyim kuruçeşmede bi mekanın valesine vermiştim arabayı kaldırıma çekmiş aynı yerde saat 1:56 2:24 falan diye gelen memur geçirmiş giden memur geçirmiş
hepsi yasak park bunun bitanesini ödeyip hepsini kapatabiliyomyuz sonuçta araba hep aynı yerdeydi bunun cezasını çekicez zaten fazladan başka memurlarında yazdığınn önemi olurmu
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
eğlence bari cezaya değicek kadar iyimiydi utku onu söle
![]() normalde aynı şeyden 1 günde 1 kere yazabiliyorlar diye biliyorum en fazla ödeyip itiraz edip geri alıcaksn sanrım __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
niye sen ödüyosunki git mekanın müdürüyle konuş anlat durumu vale ödesin ölüsü 20 lira bahşiş almayı biliyolar...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
valelerden nefret ediyorum.....
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Kangoo
|
[QUOTE=coderz;2379401]valelerden nefret ediyorum.....[/
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
valeye kesin cezayı mekanın sahipleri ile vs görüşün halletsinler
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
ben hem mekanda park için valeye araba vericm hemde ceza gelicek HEMDE 2-3 kez , mekan sahiplri çözer olayı
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
mekan neresı? bilelim gıtmeelm
y
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
mekan sahibinin ödemesi gerekir sonuçta sen aracı valeye vermişin aracıda vale park etmiş senin suçun ne cezayı neden sen ödiceksin ben olsam ceza makbuzlarını mekan sahibine iletirdim ödesinler eşşek gibi onların suçu
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Her mekanı bir tutmamak lazım ama çoğu zaman işletmeciler oralı olmuyor.. Vale verilen aracı anca çarpınca iplliyorlar oda trafiğe intikal ettiğinden...
Arkadaşın gözlük gitti araçtan defalarca görüştüler kimse üstlenmedi, yıllardır aynı kişiler ile çalıştıklarını söyleyip öyle birşeyin olamayacağını söyleyip durdular. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: E92 3.20cd
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ef
|
aynen aynı cezadan tek sefer oluyor 24 saat dıye dumuşlugum var
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Ayni cezadan bir cok kere kesilebilir ancak ayni yerde olamaz...
Ayrica Mekanin odemesi gerek. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: espri
|
normali o ama ödemez vale ayrı bir işletme gibi düşün direk valeyle görüş.kimse başlarındaki..
Yüksek ihtimal valeler ile polis arasında bir anlaşmazlık oldu..yada birbirine yakın yada komşu 2 mekanın valeleri ve polis üçgeninde kabak o geceki araçlara patladı.. yani a mekanın b mekanına polis aracılığı ile güç gösterisi yada hıncı gibi.. valeye git akşam üstü gibi yoğun olmayan saatlerde. __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... Son Düzenleyen PROMINENT; 19-06-2011 00:45. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
mekana gıtse bıle o gece orda oldugunu kanıtlıycak herhangı bır fıs-fatura-makbuz vs vs warmı? yoksaa adamlar dıycek nerden bılelım burda oldugunu
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
beyler takılmayın oralara tabiki mekan ödüyor zaten öyle bişey yoksa ben sadece birini ödettiricektim öylede yapmadım hepsini onlara verdim salı makbuzlarını gidip alıcam oralar öyle ne yazık ki benim gibi kaç ceza makbuzu ödüyolar her hafta normalde her mekanın yakınında ispark otopark vs park edilecek yer var ben hep öyle yapardım valeye verdim ilk defa uraştırdı beni
Son Düzenleyen Utku; 19-06-2011 11:48. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
aynı şey geldi başıma önce gittim cezamı ödedim. sonra geldim dedim al makbuzlar bunlar da cezalar. paramı aldım. yoluma devam ettim.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
klasık donjon rezaletı o zmn bu iş anladıgım kadarıyla
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
valeler hep boyle ya arabayı vuruyorlar yada ceza yedırtıyorlar bende yasadım senın olayından ama cezayı odemedıler olay cıkartmaadım ben ödedım cafelere gıderken bıle ben cekerım arabamı kımseye vermıyorum artık otoparkcılar bıle böyle artık arabayı kacırıp gezıyorlar guven kalmadı kımseye malesef
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:35 ::::

hepsi yasak park bunun bitanesini ödeyip hepsini kapatabiliyomyuz sonuçta araba hep aynı yerdeydi bunun cezasını çekicez zaten fazladan başka memurlarında yazdığınn önemi olurmu