User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mark Zukenberg Nokia'yı alıyormuş..

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Mark Zukenberg Nokia'yı alıyormuş..

Sosyal medya devi Facebook'un Nokia'yı satın alacağı iddia edildi.

Akıllı telefon piyasasının git gide kızıştığı şu günlerde, bir satın alma dedikodusu da Facebook'tan geldi. Mobil pazalarma şirketi Mobile Network Group Genel Müdürü Paul Amsellem'a göre, Facebook yakın zamanda 10 milyar dolar karşılığında Nokia'yı bünyesine katabilir.

Facebook bu hamlesiyle, iletişim devinin ortaklığı ve uzmanlığından yararlanarak, yeni FacePhone'nunu bir buçuk yıl içinde piyasaya sürmeyi amaçlıyor. Nokia'nın Microsoft'la olan yakın ilişkisi de Facebook marka bir Windows Phone'un ortaya çıkmasında büyük kolaylık sağlayacak gibi gözüküyor.

Facebook'un olası Nokia hamlesini değerlendiren mobil analiz uzmanı Roger Entner ise satın alma gerçekleşirse, bunun Facebook için aşırı olacağını belirtti.

Sosyal ağ devi, halka arz edildikten kısa bir süre sonra, borsada yanlış bilgilendirildikleri iddiasıyla hissedarları tarafından dava edilmişti. Dolayısıyla olası bir FacePhone girişimi, şirketin gelirlerini iyileştirmesi açısından önemli bir adım olabilir.

En çok tercih edilen akıllı telefon uygulaması olmasına rağmen, gerçek bir Facebook telefonuna kullanıcıların nasıl tepki vereceği ise merak konusu. Entner'a göre bu şüphesiz Facebook delileri tarafından olumlu karşılanacak ancak kitlesel düşünüldüğünde istenen sonuçlar elde edilemeyebilir.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence çok gereksiz bir yatırım olur heleki bir model telefon için onun için nokia yı satın almasına bir gerek yok ölüyatırım olur bir tel için koskoca firmayı satın almak.. nokia ile ibr anlaşma yapsa zaten nokia o modeli üretir facephone diye aynı anlaşmayı hangi firmayla yaparsa yapsın hepsi üretir.. ama yazı çok doğru bir nokiayı almak facebooka fazla gelir ikinciside bence öyle amanda aman bir satış yapmaz sanmıyorum bir facebook için gidipde kimse tel almaz zaten appsi bütün tellerde var.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Iphone nasıl bu kadar popüler oldu?Tamamen Apple'ın pazarlama kabiliyeti ve stratejisi sayesinde.

Nokia şu anda eski günlerini mumla arıyor , yeni döneme ayak uyduramadı

Fbook bu işi yaparsa zaten reklam/pazarlama gibi bir sorunları yok , bence tutar.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Borsada fbnin degeri zaten düştü..

Birde nokiayi alırda başarısız olursa gecmis olsun

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mark alırsa ilk yaptıracağı şey işletim sistemini değiştirmek olacaktır.Herşey artık şuanda sosyal medya Mark bu alt yapıyı nokia'ya kurabilir, reklam gibi bir derdi yok zaten.En mantıklı yatırımı yapıyor.
    RESPECT YOUR ELDERS

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iphone nasıl bu kadar popüler oldu?Tamamen Apple'ın pazarlama kabiliyeti ve stratejisi sayesinde.

Fbook bu işi yaparsa zaten reklam/pazarlama gibi bir sorunları yok , bence tutar.
    Özgür abi hakli telefonunda facebook uygulamasi olmayan kimse yok 7den 77 ye herkez facebook kullaniyor ki yeni nesil bu telefonu kaçiş kaçişa alir hele bide internet olayini cözüp ücretsiz facebook olursa patlama yaşar piyasa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iphone yazılım şirketi iphoneun özelliği ios başka bir esprisi yok.. ama facebook web sitesi şirketi arada dağlar kadar fark var. yazılım için telefon alınır ki zaten esas onun için tel alınır insanlar ios lu androidli teller alıyor.. ama bir web sitesi için tel alınırmı bence çok gereksiz olur ama bilemem tabi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone yazılım şirketi iphoneun özelliği ios başka bir esprisi yok.. ama facebook web sitesi şirketi arada dağlar kadar fark var. yazılım için telefon alınır ki zaten esas onun için tel alınır insanlar ios lu androidli teller alıyor.. ama bir web sitesi için tel alınırmı bence çok gereksiz olur ama bilemem tabi..
    Sence iphone kullanıcılarının yüzde kaçı ios için tercih etmiştir iphone'u ?

Web sitesi dediğin olay neden ibaret?Paintte mi yapılıyor web sitesi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    avrupa amerikada %90 ı ordaki insanlar bilinçli türkiyede bu oran azdır tamamen marka özentiliği katılıyorum ama ben dünya genelinden bahsediyorum.. bugün piyasada yüzlerce tablet markası var çıkartmayan firma yok ve ipad den çok çok ucuza satanlarda var ona rağmen ipad dünyada yok satıyor neden yok satıyor sadece ios dan..

web siteleri paintten yapılmıyor ama bir işletim sistemide iki günde yapılmıyor stabil bir sistemin geliştirilmesi yıllar alıyor ve coder olarakda bir web sitesi ile bir işletim sistemi arasında dağlar kadar fark var.. bu gün bir web sitesini 13 yaşındaki bir çocuk bile biraz yazılım bilgisi varsa yapabilir zor bir şey değil kaldıki mark zukenbergdan evinde ilk facebooku tek başına yapdı.. tabiki şu anda elinde sonsuz imkanlar mühendisler yazılımcılar milyar dolarları vardır ama ben piyasaların ios la androiden sonra üçüncü bir işletim sistemini kaldırıcağını sanmıyorum kaldıki ne farkı olucak buda önemli yani ios la android dışında insanlara ne sunucak alternatif olarak.. bence bu alanda atı alan üsküdarı geçdi ama üretilsin tabiki piyasada facephone da bir renk olur..

bu arada yukardaki arkadaşımada söyleyim ücretsiz değil ama bedavaya yakın 5 tl ye aylık sınırsız facebook kullanım hakkın var turkcellde geçen mesaj gelmişdi bana ayda 5 tl ye sınırsız facebook diye benim internet paketim olduğu için pek ilgilenmemişdim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Para her kapıyı açar ki zaten windows'un işletim sistemini kullanmayı planlıyorlar.

Yapsınalr rekabet iyidir , fiyatlar düşer biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avrupa amerikada %90 ı ordaki insanlar bilinçli türkiyede bu oran azdır tamamen marka özentiliği katılıyorum ama ben dünya genelinden bahsediyorum.. bugün piyasada yüzlerce tablet markası var çıkartmayan firma yok ve ipad den çok çok ucuza satanlarda var ona rağmen ipad dünyada yok satıyor neden yok satıyor sadece ios dan..

web siteleri paintten yapılmıyor ama bir işletim sistemide iki günde yapılmıyor stabil bir sistemin geliştirilmesi yıllar alıyor ve coder olarakda bir web sitesi ile bir işletim sistemi arasında dağlar kadar fark var.. bu gün bir web sitesini 13 yaşındaki bir çocuk bile biraz yazılım bilgisi varsa yapabilir zor bir şey değil kaldıki mark zukenbergdan evinde ilk facebooku tek başına yapdı.. tabiki şu anda elinde sonsuz imkanlar mühendisler yazılımcılar milyar dolarları vardır ama ben piyasaların ios la androiden sonra üçüncü bir işletim sistemini kaldırıcağını sanmıyorum kaldıki ne farkı olucak buda önemli yani ios la android dışında insanlara ne sunucak alternatif olarak.. bence bu alanda atı alan üsküdarı geçdi ama üretilsin tabiki piyasada facephone da bir renk olur..

bu arada yukardaki arkadaşımada söyleyim ücretsiz değil ama bedavaya yakın 5 tl ye aylık sınırsız facebook kullanım hakkın var turkcellde geçen mesaj gelmişdi bana ayda 5 tl ye sınırsız facebook diye benim internet paketim olduğu için pek ilgilenmemişdim..

13 yaşındaki yazılım bilgisi olan çocuk şifreleme algoritması oluşturabilir mi? lütfen o şekilde kıyaslama senın bu kıyaslaman şuna eşit, 13 yaşında biraz programlama bilgisi olan ARCH linux üzerinden kendi işletim sistemlerini geliştirebilir.

Kaç kişi gördün Iphone alırken üzerinde IOS versionu kaç var diye soran? Tamamen marka.

Web sitesini o kadar hafife alma, kodlaması kolay olabilir ama güvenliği ve işleyişi çok zaman alır. Örnek veriyorum Facebook 2 ayda kodlanıyorsa güvenliği için en az 2 yıl uğraşılır neden biliyor musun? Bir Veritabanı sorgusunda güvenlik işlemi gerçekleşmediği için milyonlarca kişinin bilgisi gider.Düz mantık bakmayın o kadar kolay değil bu işler.
    RESPECT YOUR ELDERS

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İphone dokunmatik ekran uygulamalar app felan derken süper bir teknolojiyi insanlara sundu ve bunda ilk olduğu için (veya kendini ilk gibi tanıttığı için ) yukarılara çıktı kaldı ki android geldi birileri kabul etmese dahi daha iyi olduğu için geçti

nokia bu saat'den sonra android'e geçmeyip adam gibi telefon çıkarmadıkdan sonra tırt başka türlü kurtaramaz

windows ile anlaşsa ne olur piyasada adam akıllı kaçtane windows phone var ve hangileri İOS'a Android'e kafa tutabiliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13 yaşındaki yazılım bilgisi olan çocuk şifreleme algoritması oluşturabilir mi? lütfen o şekilde kıyaslama senın bu kıyaslaman şuna eşit, 13 yaşında biraz programlama bilgisi olan ARCH linux üzerinden kendi işletim sistemlerini geliştirebilir.

Kaç kişi gördün Iphone alırken üzerinde IOS versionu kaç var diye soran? Tamamen marka.

Web sitesini o kadar hafife alma, kodlaması kolay olabilir ama güvenliği ve işleyişi çok zaman alır. Örnek veriyorum Facebook 2 ayda kodlanıyorsa güvenliği için en az 2 yıl uğraşılır neden biliyor musun? Bir Veritabanı sorgusunda güvenlik işlemi gerçekleşmediği için milyonlarca kişinin bilgisi gider.Düz mantık bakmayın o kadar kolay değil bu işler.
    çok lokal düşünüp yazmışsın yukarda zaten seninle aynı şeyleri yazdım farkında değilsin her kez işletim sistemi yapamaz demek için 13 yaşındaki çocuk örneğini verdim sende tam tersi örneği bana vermişsin yukardada yazdım amerikada avrupada ios un sürümüne kadar insanlar bakıyor güncelliyor v.b türkiyede tamamen marka olayı var türkiyeyi zaten saymıyorum ben dünya genelinde yazdım o yüzden lokal bakma..

web sitesi kolaydır burda bahsettiğim oracle tabanlı yüksek seviyeli bir web sitesi değil normal bir web sitesi yazmak kolaydır detayada inilirse tabiki bedelde artar onunda ekstra ücreti bedeli neyse ödenilir yaptırılır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok lokal düşünüp yazmışsın yukarda zaten seninle aynı şeyleri yazdım farkında değilsin her kez işletim sistemi yapamaz demek için 13 yaşındaki çocuk örneğini verdim sende tam tersi örneği bana vermişsin yukardada yazdım amerikada avrupada ios un sürümüne kadar insanlar bakıyor güncelliyor v.b türkiyede tamamen marka olayı var türkiyeyi zaten saymıyorum ben dünya genelinde yazdım o yüzden lokal bakma..

web sitesi kolaydır burda bahsettiğim oracle tabanlı yüksek seviyeli bir web sitesi değil normal bir web sitesi yazmak kolaydır detayada inilirse tabiki bedelde artar onunda ekstra ücreti bedeli neyse ödenilir yaptırılır..
    Abi olayı Web Sitesi / İşletim Sistemi olarak karşılaştırmana ben tepki gösterdim.Yoksa konuda hemfikiriz.
    Web sitesini dediğin gibi ayırabiliyorsun basit yada basit değil şeklinde istenene göre ama işletim sisteminde o şekilde değil.

Yani dikkat çekmek istediğim olay şu sen basit bir web sayfasını örnek göstererek 13 yaşındaki çocuk yapar dedin ama bunu işletim sistemi ile karşılaştırdın, Ben ise sağlam bir web sayfası ile işletim sistemini karşılaştırdım yanı sadece o yöne dikkat çektim.

Çünkü proje olan bir web sayfası (örneğin twitter yada facebook) nasıl işletim sistemlerinin updatesi çıkıyorsa web sayfasınında DB, Performans, Log opmizasyonu oluyor.Nasıl İşletim sisteminde Remote Buffer OverFlow gibi açıklar tespit ediliyorsa Web sunucusundada aynı işlemler oluyor, DDos gibi şeyler oluyor yoksa konuda hemfikiriz.
    RESPECT YOUR ELDERS

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi o kalmısdı almadıgı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kaldımı ddos zamanında ne yapardık ddos attack falan dial up zamanları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Strateji iyi ama malzemede iyi hakkını vermek lazım
    iphone'nun popüler olması kadar normal birşey yok çünkü 2G zamanlarına döndüğümüzde öyle bir cihaz yoktu piyasada...İlkler unutulmaz derler misal , bununla kalmadı sonra çıkan cihazlardada hep en iyi olmayı sürdürdü...
    Golf MKVII 1.6 Tdi

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer böyle bir olaya girerlerse bir defa ios ve androiddeki facebook app leri bir işe yaramayacak demektir. adam bu appleri pasifize edecek bir sistem kurar ve sadece kendi telefonundan giriş yapılır gibime geliyor. üstelik bu adamların olayı yazılım zaten, bence iyi tasarlanmıs bir yazılım ile başarılı olma şansları var

birde nokianın telefonları eskiden beri hep sağlamdır beyler
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaldımı ddos zamanında ne yapardık ddos attack falan dial up zamanları
    Şuanda siber savaş nedeni DDos deme öyle yapmasını bilene çok etkili.
    RESPECT YOUR ELDERS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)