|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Arkadaşlar bir akrabamız 2006 61.000 de Dizel getz almayı düşünüyor araç sunrooflu full müş..
Artıları eksileri nedir?Tavsiye edermisiniz? Şehir içinde kullancaklar..Fiyat da 17 ye bitecek.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: loading..
|
az yakar iyi kaçar km si de düşükmüş daha ne olsun
şehir içi çok ideal bence
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
km düşük garantiside yakın zamanda bitmiş ki büyük ihtimalle tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır
sunroof olduğuna gore full paketlerdendir deri direksiyon vs 2006 dan beri 1.4 benzinlisini kullanıyorum okula git gel işe git gel üzerinde yay vs olmasına rağmen hiçbir sıkntı yaşamadım kronik bi sorunu yok
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
o fiyata kaçrımayın derim yakıtı cimri cliolardan konfor olarak kat kat daha iyidir
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
3 silindirli değilse bide miss.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
uzun süre kullanmadım ama güzel araba, süspansiyonu fazla yumşak gelmişti ama bana fazla esniyordu araba
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
2006 lar 4 silindir zaten
benim araç benzinli diyemi bilmiyorum da kütük gibiydi hiç esnemiyordu eibach pro kit aldım daha iyi oldu kendine geldi en azından yol tutuyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
arkadaşınız almayacaksa ben ilgilenebilirim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: -
|
bende kısa süreli kullanmıştım.gidişi falan çok güzeldi ama direksiyon hissiyatı hoşuma gitmemişti yada bindiğim arabada bişey vardı.Bence alınabilir dediğiniz gibiyse
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
aynen. benim kullandıgım dizeldi kullandıgım yollarda genelde çukurdan ziyade asfalt dalgalı gibiydi,
(bi süre iş gereği focus1den inip hemen ardından getz'e binmek durumunda kalıyordum.saçma bi durum ama peder bey.. ) focustan sonra bindiğimdende olabilir ayrıca kesin bişey diyemicem.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
şehir içi çok ideal, az yakması, çok kaçması km sinin düşük olması çok iyi bir avantaj
, alınası araçlardan birtanesi. .olumsuz olarak 150bine yaklaştıktan sonra sadece turbo sorunu çıkardığını biliyorum güzel bir masrafı ile. . |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Dizelimsi Mavişler..
|
2006 ların 3 silindirliside mevcut 4 silindirli olanıda ama 3 silindirli ise bulaşma derim..
__________________________________ ![]() ![]() Baran Rent a Car - Bornova |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |